#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Kiralasınlar 1 sene daha seneye yedeğimiz olur.

Umut tarzı bir forvete her zaman ihtiyacımız var..bonservisi kesinlikle alınmalı(seneye elmander'in gideceğini düşünerek)

Umut bu duygusallığını ve triplerini sürdürürse zor kalır bu takımda..Rütbesini ve yerini bilmeli artık..

Çok kötüydü böyle devam ederse sezon sonu bonservisi alınmaz

bu adama ne oldu birden cok sogudum kendisinden birden hele ilk sneijder degisiklignden sonra... triplere girdi ne drogba beni keser diyemi uzuluyor ?

Umut sandığınız kadar profesyonel bir oyuncu değil bir Elmander kadar profesyonel olmasını beklemiyorum ama olanlara trip attığı belli hani o sezon başındaki yüz ifadesi hani şu son haftalardaki hali.Trabzondayken yaptı bunları yattara ile taraftarla falan sorunları oldu.Şu umutinho olsaydım açıklamasından belli ne kadar profesyonel olduğu geçen maçta da Sneijder'e yaptığı hareket malum.Hem yetenekleri sınırlı hemde bu tipte bir adamın kesinlikle bonservisi alınmamalı.

Umut sandığınız kadar profesyonel bir oyuncu değil bir Elmander kadar profesyonel olmasını beklemiyorum ama olanlara trip attığı belli hani o sezon başındaki yüz ifadesi hani şu son haftalardaki hali.Trabzondayken yaptı bunları yattara ile taraftarla falan sorunları oldu.Şu umutinho olsaydım açıklamasından belli ne kadar profesyonel olduğu geçen maçta da Sneijder'e yaptığı hareket malum.Hem yetenekleri sınırlı hemde bu tipte bir adamın kesinlikle bonservisi alınmamalı.

kendi zararlı çıkar bizden sonra onu kım alacak 3 büyükte oynayamaz trabzon almaz ya es es ya bursa alır :) belkı

Ben hic begenmiyorum. Galatasaray'in forveti olacak kapasitede degil bence. Ofansif anlamda hic güven vermiyor. Golünü atiyor eyvallah ama gol atmak ve rakibe basmak disinda pek bir özelligi yok. Zaten sezon basindan beri belliydi Umut-Burak ikilisi ile cift forvet oynanmaz, nitekim Drogba oyuna girince cift forvet nasil oynaniliyormus gösterdi.

Ben hic begenmiyorum. Galatasaray'in forveti olacak kapasitede degil bence. Ofansif anlamda hic güven vermiyor. Golünü atiyor eyvallah ama gol atmak ve rakibe basmak disinda pek bir özelligi yok. Zaten sezon basindan beri belliydi Umut-Burak ikilisi ile cift forvet oynanmaz, nitekim Drogba oyuna girince cift forvet nasil oynaniliyormus gösterdi.

Umutun katkilarindan dolayi ben kendi adima simdiden tesekür ettim :D

Elmander sakat olmadigi sürecde zor bulur formayi umut. belki son 20 dklarda girer drogba yoruldugu zaman veya burakin yoruldugu zamanlarda. oyun icinde hic bir katkisi yok malesef umutun pressden haric ve firsat golerinden haric. buda bizim gibi büyük takimda yetmez malesef.

Umutun katkilarindan dolayi ben kendi adima simdiden tesekür ettim :D

Elmander sakat olmadigi sürecde zor bulur formayi umut. belki son 20 dklarda girer drogba yoruldugu zaman veya burakin yoruldugu zamanlarda. oyun icinde hic bir katkisi yok malesef umutun pressden haric ve firsat golerinden haric. buda bizim gibi büyük takimda yetmez malesef.

Aynen bir de cok iyi kapanan takimlara karsi pek varlik gösteremiyor. Top ayagina gelince Baris Özbek gibi ne yapacagini sasiriyor izlenimi veriyor bana.

Aynen bir de cok iyi kapanan takimlara karsi pek varlik gösteremiyor. Top ayagina gelince Baris Özbek gibi ne yapacagini sasiriyor izlenimi veriyor bana.

hocanin bir lafi vardi bugün macdan sonra. yetenek herkezde yok ama kosuyorlar gibi bir sey dedi. daha yetenekli oyuncularda kosmalilar en azindan onlar kadar . umut muthis kosuyor mac icinde devamli. ama adamda malesef yetenek yok. pass yapmasini bilmiyor. tek pass desen yok bos kosu desen yok yok yok yok.... ceza sahinin icinde firsatci futbolcu okadar. bir kerede press yapip faul yapmadan top kaptigini göremedim ben malesed. press ile karsi tarafin oyun kurmasini engeliyor orasi iyi sadece. drogba umut kadar press ve kosu yapa bilse düsnemiyorum bile :D

ama bu yasdan sonra cok zor onu ondan beklemek. burak onun yerinede press kosu yapmasi gerekiyorki mac icinde yaptigini gördük drogba oyuna dahil oldugunda

neden 11 başladığını hala anlamadım solda kanat olsa ilk yarıda çok rahat skoru bulurduk

Geri
Üst Alt