#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

türkiyenin en iyi iki TÜRK forveti bizde :yenieek: umutun bonservisini almamak bence biraz akilsiz olur

kuşlar,kargalar,hamsiler aç gibi bekliyorlar alalım klübede dursun rotasyonda iş yapar ne kadar yeteneksiz olursa olsun

Antu.com Cep Forumları

hamsilerde çok istiyor

Yahu almamak gibi beyinsizlik yapmayız umarım.

Takımda ki 4.forvet konumunda olmasına rağmen 15 gol 5 asist.

Yedek kalmayı sorun etmiyor,oyuna girdiği andan itibaren sahada basmadık yer bırakmıyor.

Böyle bir adam kaçırılmaz.

Galatasaray'da oynayacak kapasitede degil. Bir de Amrabat'in verdigi topta niye beklemezsin, beynini kullanmadan direk ileriye dogru kosarsan tabi arkana düser top.

Yahu almamak gibi beyinsizlik yapmayız umarım.

Takımda ki 4.forvet konumunda olmasına rağmen 15 gol 5 asist.

Yedek kalmayı sorun etmiyor,oyuna girdiği andan itibaren sahada basmadık yer bırakmıyor.

Böyle bir adam kaçırılmaz.

bjk macinda mactan cikarken sneijder'in elini havada birakmasi hala aklimda..

Sana karşı düşüncelerim değişmeye başladı, ayık ol.

Umut'un bonservisini mutlaka alacaktır yönetim.İlerleyen maçlarda gol bulması gerek.Gerçi Schalke maçında atmış olduğu gol bundan sonra muhtemelen atacağı 10 gole bedeldir...

gol kralı yarısında geri kaldıgı için bugun biraz bencillik yaptı bugun bir iki pozisyonda baska futbolcular bostu atsaydı 5-1 rahat bitiridik :D ama bugun hırslıydı baya tekme tokat dalacaktı nerdeyse :D

bjk macinda mactan cikarken sneijder'in elini havada birakmasi hala aklimda..

bunlara takmamak lazim.. takarsan olaylarin icinden cikamazsin,hep olan seyler bunlar.. saniyelik düsünememelikten kaynaklanan,bir yere kadar normal karsilamak lazim bir tepki sekli olarak.. ama bende hos bulmuyorum böyle olaylari.. ama sen umut örnegini vermisken benimde aklima melonun kirmizi kart yedikten sonra idi herhalde tam hatirlamiyorum cikarken fatih hocayi ittirmesi bence cok daha kötü bir sey :b5:

Bence Umut gol kralı olma düşüncesini aklından çıkarmalı.Galatasaray da forma giymesinin nedeni çok gol atması değil çok koşması pres yapması kısacası rakip savunmayı yıpratması.Eğer gol kralı ben olacam düşüncesiyle oynarsa o stresle çok zor gol atar ve en kolay pozisyonları harcar.Umut dan ben çok memnunum ama memnun olduğum tarafı sadece gol atması değil rakip savunmayı yıpratması.

Bence Umut gol kralı olma düşüncesini aklından çıkarmalı.Galatasaray da forma giymesinin nedeni çok gol atması değil çok koşması pres yapması kısacası rakip savunmayı yıpratması.Eğer gol kralı ben olacam düşüncesiyle oynarsa o stresle çok zor gol atar ve en kolay pozisyonları harcar.Umut dan ben çok memnunum ama memnun olduğum tarafı sadece gol atması değil rakip savunmayı yıpratması.

Gol atmasi icin alinmadiysa , sabriyi koy oda kosuyor oda pres yapiyor ? Bu ne mantik arkadas bi dur ya .. Maclari gol atarak kazaniyoruz press yapma oraniyla degil .

Adam oyuna girdi gol atmak icin giriyor sacma sapan bos bos paslari seyretmek icin degil .

Gol atmasi icin alinmadiysa , sabriyi koy oda kosuyor oda pres yapiyor ? Bu ne mantik arkadas bi dur ya .. Maclari gol atarak kazaniyoruz press yapma oraniyla degil .

Adam oyuna girdi gol atmak icin giriyor sacma sapan bos bos paslari seyretmek icin degil .

Asıl senin mantığını anlamak çok zor.Futbolcuların özellikleri vardır kimisi çok gol atar kimisiyse pres yaparak oynar diğerine göre daha az gol atar.Arif Erdem Hakan Şükür kadar gol mu atıyordu?Sabri felan demişsinde eğer sadece koşmadan bahsetsem oraya Umut değil Usain Bolt u transfer edelim yazardım.Senin mantığına göre gol atan futbolcu iyi futbolcu benim mantığıma göre takıma katkı sağlayan futbolcu iyi futbolcu.Yorum yaparken biraz daha sakin yorum yaparsak sevinirim.

Asıl senin mantığını anlamak çok zor.Futbolcuların özellikleri vardır kimisi çok gol atar kimisiyse pres yaparak oynar diğerine göre daha az gol atar.Arif Erdem Hakan Şükür kadar gol mu atıyordu?Sabri felan demişsinde eğer sadece koşmadan bahsetsem oraya Umut değil Usain Bolt u transfer edelim yazardım.Senin mantığına göre gol atan futbolcu iyi futbolcu benim mantığıma göre takıma katkı sağlayan futbolcu iyi futbolcu.Yorum yaparken biraz daha sakin yorum yaparsak sevinirim.

Biraz araya bosluk biraksan icimden okumak gelecek ama malesef ..

Anlatigini anliyorum ama futbol'la alakan yok ..

Kimse bir biri kadar cok gol atamaz oda biraz beceri meselesi !

Ama sonucta Umut gol atmak icin transfer edilmistir press ozelligi olan bisey .. Drogba gol atmak icin alindi ama yuksek toplari indirmek ozelligi !!

Demek degildirki Drogba sadece toplari indirip toplari dagitmakla gorevli oda gol atacak cunku o da umut'da forvet !!

Biraz araya bosluk biraksan icimden okumak gelecek ama malesef ..

Anlatigini anliyorum ama futbol'la alakan yok ..

Kimse bir biri kadar cok gol atamaz oda biraz beceri meselesi !

Ama sonucta Umut gol atmak icin transfer edilmistir press ozelligi olan bisey .. Drogba gol atmak icin alindi ama yuksek toplari indirmek ozelligi !!

Demek degildirki Drogba sadece toplari indirip toplari dagitmakla gorevli oda gol atacak cunku o da umut'da forvet !!

İster boşluk bırakırım istersem bırakmam.Terbiyesizlik yapma.Ben sana saygısızca yorum yapmıyorum sende yapma...

Bonservisi alınır önümüzdeki yıl.3 küsür bir opsiyonu var yanlış hatırlamıyorsam.Umut'un nitelikleri ve takımdaki görevi belli.Gidip mevlütü filan almaktansa bu adam alınır.Rotasyon oyuncusu olarak takımda iyi iş çıkarır, bıraksak şikeciler havada kapar semih in yerine.

Geri
Üst Alt