Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: #19 Umut Bulut
kesinlikle bonservisi alinmali
kesinlikle bonservisi alinmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuşlar,kargalar,hamsiler aç gibi bekliyorlar alalım klübede dursun rotasyonda iş yapar ne kadar yeteneksiz olursa olsun
Antu.com Cep Forumları
hamsilerde çok istiyor
Yahu almamak gibi beyinsizlik yapmayız umarım.
Takımda ki 4.forvet konumunda olmasına rağmen 15 gol 5 asist.
Yedek kalmayı sorun etmiyor,oyuna girdiği andan itibaren sahada basmadık yer bırakmıyor.
Böyle bir adam kaçırılmaz.
bjk macinda mactan cikarken sneijder'in elini havada birakmasi hala aklimda..
Bence Umut gol kralı olma düşüncesini aklından çıkarmalı.Galatasaray da forma giymesinin nedeni çok gol atması değil çok koşması pres yapması kısacası rakip savunmayı yıpratması.Eğer gol kralı ben olacam düşüncesiyle oynarsa o stresle çok zor gol atar ve en kolay pozisyonları harcar.Umut dan ben çok memnunum ama memnun olduğum tarafı sadece gol atması değil rakip savunmayı yıpratması.
Gol atmasi icin alinmadiysa , sabriyi koy oda kosuyor oda pres yapiyor ? Bu ne mantik arkadas bi dur ya .. Maclari gol atarak kazaniyoruz press yapma oraniyla degil .
Adam oyuna girdi gol atmak icin giriyor sacma sapan bos bos paslari seyretmek icin degil .
Asıl senin mantığını anlamak çok zor.Futbolcuların özellikleri vardır kimisi çok gol atar kimisiyse pres yaparak oynar diğerine göre daha az gol atar.Arif Erdem Hakan Şükür kadar gol mu atıyordu?Sabri felan demişsinde eğer sadece koşmadan bahsetsem oraya Umut değil Usain Bolt u transfer edelim yazardım.Senin mantığına göre gol atan futbolcu iyi futbolcu benim mantığıma göre takıma katkı sağlayan futbolcu iyi futbolcu.Yorum yaparken biraz daha sakin yorum yaparsak sevinirim.
Biraz araya bosluk biraksan icimden okumak gelecek ama malesef ..
Anlatigini anliyorum ama futbol'la alakan yok ..
Kimse bir biri kadar cok gol atamaz oda biraz beceri meselesi !
Ama sonucta Umut gol atmak icin transfer edilmistir press ozelligi olan bisey .. Drogba gol atmak icin alindi ama yuksek toplari indirmek ozelligi !!
Demek degildirki Drogba sadece toplari indirip toplari dagitmakla gorevli oda gol atacak cunku o da umut'da forvet !!