#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Hayırlı olsun

Açılışı süper kupa maçında yapmanı bekliyoruz. :)

Tekniği sıfır ama yine karambolden yada kafa toplarıyla iş yapar umarım .

Şu adama saygısızlık yapılmamalı.

Elinden geleni ardına koymadı,şampiyonlukta çok büyük katkısı var.

Böyle mücadeleci,böyle goller bir anda yedeğe çekilmemesini hazmedemedi orada biraz bocaladı gayet doğaldır.

Sene başında Elmander'den formayı kapmasıyla herşeyi değiştirdi o bile yeter yoksa Elmander'i çekmek zorunda kalacaktık. Melo'nun Selçuk'un formsuzluğu ile büyük sıkıntılar yaşayabilirdik o süreçte. Umut hızır gibi yetişti.

Milletin bir sezonda attığı golü adam 2 ayda attı kulübede sorunsuzca bekledi.

Alınsa da alınmasa da saygıyı hakediyor kesinlikle.

Teşekkürler yönetim. :ayatollah:

AW: #19 Umut Bulut

Şu adama saygısızlık yapılmamalı.

Elinden geleni ardına koymadı,şampiyonlukta çok büyük katkısı var.

Böyle mücadeleci,böyle goller bir anda yedeğe çekilmemesini hazmedemedi orada biraz bocaladı gayet doğaldır.

Sene başında Elmander'den formayı kapmasıyla herşeyi değiştirdi o bile yeter yoksa Elmander'i çekmek zorunda kalacaktık. Melo'nun Selçuk'un formsuzluğu ile büyük sıkıntılar yaşayabilirdik o süreçte. Umut hızır gibi yetişti.

Milletin bir sezonda attığı golü adam 2 ayda attı kulübede sorunsuzca bekledi.

Alınsa da alınmasa da saygıyı hakediyor kesinlikle.

Bravo çok doğru ve güzel bir yorum :):)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bana göre boş transfer.Sırf koşuyor yapıyor diye o kadar para bayıldık ki her koşan pres yapmışta sayılmaz orasıda ayrı bir parantez.

Ben o bölgeye genç bir aday bekliyordum.(M.Demir-Cenk tarzı) Yedekliği sorun etmeyecek yerli ve yaşı uygun.

Ynt: #19 Umut Bulut

Bana göre boş transfer.Sırf koşuyor yapıyor diye o kadar para bayıldık ki her koşan pres yapmışta sayılmaz orasıda ayrı bir parantez.

Ben o bölgeye genç bir aday bekliyordum.(M.Demir-Cenk tarzı) Yedekliği sorun etmeyecek yerli ve yaşı uygun.

Yazin çelişkiyle dolu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: #19 Umut Bulut

Yazin çelişkiyle dolu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi burda ki çelişki dediğim oyuncularsa haklı olabilirsin.Fakat yaşları genç olduğu için gelişme kaydedebilirler.

Umut bu saatten sonra anca koşar.Akıllı presi bilmediğinden dolayı anca koşar ama boş koşar...

Presi bir Hakan Şükür değil çünkü pres yapmasını bilmiyor.Neyse tek özelliği koşması az birazda fırsatçı olması.

Yanında ki adama pas atamayan forvetlerden, o yüzden bizim formayı giyecek kapasitesi yok diye düşünüyorum.

Eğer yedeklik konusu çelişkiyse, Umut Drogba'nın gelmesinden sonra yedekliği gereğinden fazla kafaya taktı.Bu hal ve hareketlerinde gayet net ortadaydı.

Elimizde patlayacak bir oyuncu daha.

+10 gol atacak Türk oyuncu.

Bu şartlarda beğenilmemesi rezillik.

Takımda kalmasına çok sevindiğim, son derece çalışkan ve karakterli bir oyuncu...

Bu sene neredeyse Selcuk kadar kazanacak. Vay be.

yine faydasını sağlasında aldığı para mühüm diğil

Büyük takım oyuncusu olmadığını üstüne basa basa söyledik geçen sezon.

Geri
Üst Alt