Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: #19 Umut Bulut
en az 7-8 gol atsa yeter kupa maclari dahil
en az 7-8 gol atsa yeter kupa maclari dahil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu adama saygısızlık yapılmamalı.
Elinden geleni ardına koymadı,şampiyonlukta çok büyük katkısı var.
Böyle mücadeleci,böyle goller bir anda yedeğe çekilmemesini hazmedemedi orada biraz bocaladı gayet doğaldır.
Sene başında Elmander'den formayı kapmasıyla herşeyi değiştirdi o bile yeter yoksa Elmander'i çekmek zorunda kalacaktık. Melo'nun Selçuk'un formsuzluğu ile büyük sıkıntılar yaşayabilirdik o süreçte. Umut hızır gibi yetişti.
Milletin bir sezonda attığı golü adam 2 ayda attı kulübede sorunsuzca bekledi.
Alınsa da alınmasa da saygıyı hakediyor kesinlikle.
Şu adama saygısızlık yapılmamalı.
Elinden geleni ardına koymadı,şampiyonlukta çok büyük katkısı var.
Böyle mücadeleci,böyle goller bir anda yedeğe çekilmemesini hazmedemedi orada biraz bocaladı gayet doğaldır.
Sene başında Elmander'den formayı kapmasıyla herşeyi değiştirdi o bile yeter yoksa Elmander'i çekmek zorunda kalacaktık. Melo'nun Selçuk'un formsuzluğu ile büyük sıkıntılar yaşayabilirdik o süreçte. Umut hızır gibi yetişti.
Milletin bir sezonda attığı golü adam 2 ayda attı kulübede sorunsuzca bekledi.
Alınsa da alınmasa da saygıyı hakediyor kesinlikle.
Bana göre boş transfer.Sırf koşuyor yapıyor diye o kadar para bayıldık ki her koşan pres yapmışta sayılmaz orasıda ayrı bir parantez.
Ben o bölgeye genç bir aday bekliyordum.(M.Demir-Cenk tarzı) Yedekliği sorun etmeyecek yerli ve yaşı uygun.
Yazin çelişkiyle dolu.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi