#9 Umut Bulut

umut iyi golcü. formda. attığı goldeki koşusu ve vuruşu mökkemdi.

Bu adamı sürekli oynatsak Burak'tan daha çok yararlı olur. 1-2 maç oynatmak yetmez sürekli oynatıcaksın. Burak denen artist, çakma ronaldo özentisini de yedeğe hapsediceksin.

umut ve burak aynı fabrikadan çıkmış ürünler gibi ama umut burağın update edilmiş hali. mücadele ve kafa vurma özelliği eklenmiş, trip atma ve ofsayta düşme özellikleri çıkarılmış.

Kesinlikle top kontrol, pas, zeka, bitiricilik gibi olmazsa olmaz meziyetlerin hiçbirini barındırmayan bu oyuncu Galatasaray seviyesinde olamaz. Kadro kalitemizi net olarak belli ediyor.

buraktan 2 kat daha forvet.sac bas yoldurur cok gol kacırır amaa bunun gibi karakterli adamı oynak buraga 10 kere tercih ederim.

daha dun sneijder'in elini sikmayan adam mi karakterli oldu :rolleyes: tamam buraktan formda ve mevcut kadroda ikisininde yetersiz olmasina ragmen formayi hak eden umut ama bizim taraftarlarca hep karakter analizi yapilir bu gibi durumlarda. Zaten enginde kafamda gsyi bitirdim diyince defolsun gitsin dediydim, bi cok kiside dedi sonra sozlesme yenilenince adam aslan oldu kaplan oldu ben lafimdan donmem :inlove:

Şu anda ilk 11'i hak ediyo ama Drogba yetişirse tek forvet Drogba olsun. Yoksa Umut-Burak birlikte başlar. Umut tek forvet olmaz bence

istikbal göklerde : !

inanılmaz içi dolu bir söz sanatı yaptım gerçekten bu mesajımı anlayan likelar ve üstün bir kültürel bilgisi vardır.

Artık ilk 11'e dönmeyi haketti son performanslar göz önüne alındığıonda ilk 11 de olmayı Buraktan daha cok hakediyor....

Umut gol attı diye övülmeye başlanılmış yine. Bu adam asla CL standardında bir topçu değil.

oyuna girdi ve ceza sahasi önünde 3 kisiyi calimlama calisti ve topu kaybetti. sonra da adini duymadim zaten.

Umut gol attı diye övülmeye başlanılmış yine. Bu adam asla CL standardında bir topçu değil.

Tamam dogru diyorsun ama, Milli mac ve real macinda attigi gollerden sonra 1-2 hafta ilk onbirde baslamasi gerekirdi. Bu sürecte Umutun hakki yendi, burak acayip formusz ve umutun bu haftalarda formda oldugu dönem oynamasi gerekirdi. Adamin motivasyonu yok olmustur " nekadar iyi oynasam, nekadar cok gol atsamda devamli yedek olacagim" düsüncesi vardir.

Güncel performansa göre tek forvet Drogba , alternatifi Umut , son çare Burak olmalı.

Hele dün çift forvetle başlanırken Umut ile başlanmaması haksızlık.

Yerinde olsam konsantrasyon , moral falan kalmazdı bende.

Geri
Üst Alt