#9 Umut Bulut

Haklı sevinç yaşıyorum. Şu adamın alınmasını destekleyen 3-5 kişiden birisiydim.

Oynamadığında sorun çıkarmaz,oynadığı maçlarda elinden geleni yapar. Profesyonel topçu.

9 numarayı verelim sezon sonu Umut'a Dzekoyu almayacaksa Mancini reyiz :D

Burak'ın düzelip kadroda yer alacağını düşünüyorum ama sende üzerine düşeni yapan bir adamsın.Şuan oynamak senin hakkın.

şu an Burak'tan çok çok daha önde form düzeyi olarak

Umut daha cok sure almali, Mancini yapar bunu

Basketbolda ki karşılığı Kerem Gönlüm'dür benim için.

diğerleri için

bkz: Burak Yılmaz-Semih Erden

Ender Arslan-Sabri

Macvan-Sneijder

Gordon-Melo

Spanoulis- Selçuk Inan

Umarım artık değeri bilinir Umut'un. Helal olsun..

o degilde :) umut simdi buffona golmü atti yahu :DD

torunlarina anlatir bunu artik gururla :)

eskiden trabzondayken havada bulut golü unut diye dalga geciyorduk. nerden nereye :)

bu adamı seviyorum hırslı mücadaleci işini iyi yapıyor ne zaman oynasa katkı veriyor ama 11 başlamasını istemem açıkçası haksızlıkmı ediyorum evet

o degilde :) umut simdi buffona golmü atti yahu :DD

torunlarina anlatir bunu artik gururla :)

eskiden trabzondayken havada bulut golü unut diye dalga geciyorduk. nerden nereye :)

Fransa'da her ne kadar tutunamasada, yurt disinda oynayan topcular cok buyuk gelisim kaydediyolar. Fransa yaradi bu adama, bizim lyondaki forumda toulouse'lu bi cocuk var umut hastasi. Bugunde CL topicinde baktim yine buluuuuut diye sevinmis golüne

Golde bilerek topu sektirdiğini ciddi ciddi düşünüyorum ama inanmakta güçlük çekiyorum. :D Öyle ya da böyle süper bi gol attı. :005: Real'den sonra Juventus'u da avladı.

Geri
Üst Alt