#9 Umut Bulut

adam güçlü,hırslı abi..esasında topa da fena vurmuyo...yani pozisyon yakaladığında öyle çok acayip vuruşlar yapıp gol kaçıran biri değil..alır formayı

0 Ego Formda olduğu zamanda çok enerjik cok enteresan vuruşlar yapıyor Masallah

Çizgisini hiç bozmuyor. Ben kadroda olmasından dolayı mutluyum. :)

Sabah arkadaşım güldürdü beni.

" Bazı futbolcular için gol atmak adına 90 dakika bile yetmezken Umut'a 20 dakika bile fazla geliyor;şipşak fotoğrafçı gibi mübarek"

Sanırım artık Buraq'ı kulübede izleyeceğiz. Epey trip yapacak surat asacak kendini nimetten sayacak ama Umut'un ondan iyi olduğunu kabul edecek.

Kuşların basındaki kalelerinden Ahaber hemen iç karıştırıcı burakı gazlayıcı haberini sitesinin anasayfasında birinci sıraya koymuş. Kralın Çöküşü" ve "Burak Yılmaz gol kralıyken bir anda takımda 3. alternatif oldu" gazlarıyla ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bize küçük gelebilir fakat Porto ve Arsenal maçlarından sonra kuşları yendiğimiz süper kupa maçında da Burak oynamamış ve üst üste galibiyetlerle sezona bomba gibi başlamıştık ama Burak çıkıp ağladı sızladı adanalılığını kullandı ne yaptı etti takıma girdi ve sonumuz felaket oldu. Yine Buraklı sisteme dönersek işimiz yaş bunu gören basın bu durumu çok kurcalayacak Burak'a gaz verecektir.

Gökhan ve Umut gibi isimler yedekte kalmayı hiç sorgulamayan ve oyuna girince 11 oyuncularını hiç aratmayan isimler bu tür oyuncuların olması bizim için avantaj..

Gol vuruşunu bilinçli yapmış, gayet ayağını kapatarak yere vurduruyor topu. O dakikada o vuruşu yapmak kolay iş değil.

İyi ki almışız bu adamın bonservisini. O da aynen Zan gibi. Hiç sorun çıkarmıyor, formayı aldığında da elinden geleni yapıyor

bu kadar formda oldugu bi donemde yilmaz reziliyle bizi bilmemkac puandan eden ft'ye selamunaleykum

umuta 3 verdik diye terime sallayanlarin listesine bir bakalim simdide

ulan azcik tutarli olun la

$€£¥

Umut alınmasın diyenler vardı Umut çalışkan ve kaliteli bir oyuncu üst düzey bir golcü olmasada takım için çok yararlı bir futbolcu.

Sonun Semih gibi olmaz umarim hakettigin halde formayi alamiyordun Mancini ile degisir bu diye umuyorum.

Geri
Üst Alt