#9 Umut Bulut

Rafet Rafael Marques

Samed Yesil

Eren Derdiyok

Sanharib Büyüksal

Emre Güral

Deniz Yilmaz

Ömer Sismanoglu

Halil Altintop

Muhammet Demir

Adem Büyük

Ilhan Parlak

Mustafa Pektemek

Mevlüt Erdinc

iyi kötü 10 küsür alternatif oyuncu var..

sene sonu umut'un yerine baska biri alinmali artik.. topla hic is yapamayan bir forvete senede 2 milyon euro vermek dogru degil..

iyice yaslandi artik

Bu dünya böyle umut.

Geçen sene geldin 38 maçda 15 gol attın yaranamadın.

Bu sene ligde şans bulamadın Ama ;

Juventus deplasmanı gitti denilen maç herkes moral olarak çökmüşken sen düşmedin çıkdın 88 dk da golünü attın beraberliği kurtardın.

Gittin Real deplasmanına şok gbir gole yine anında cevap verdin.

Geldin Arenada DK 87 de takımın orta sahalarının yapamadıgı 10 numara bir muz orta yaptın drogbaya onun indirmesi ile sneijder golünü attı.

takım gruptan çıkdı ama sen gene yaranamadın....

Bu dünya böyle umut... Maalesef Umut yok... 40 yıl sırtında taşı 1 gün indir kötü belllerler...

Bizim taraftara göre yetenek sadece top kontrolünden ibaret olduğu için yukarıda ve arka sayfada yazılanları kaale almayın umut bulut gayet yetenekli yırtıcı bir santrafordur.Tek eksiği topla olan ilişkisidir.

Zaten o özelliğide iyi olsa Toulouse'a gittiğinde tekrar türkiye dönmezdi.Daha büyük takımlarda oynardı.

Rafet Rafael Marques

Samed Yesil

Eren Derdiyok

Sanharib Büyüksal

Emre Güral

Deniz Yilmaz

Ömer Sismanoglu

Halil Altintop

Muhammet Demir

Adem Büyük

Ilhan Parlak

Mustafa Pektemek

Mevlüt Erdinc

iyi kötü 10 küsür alternatif oyuncu var..

sene sonu umut'un yerine baska biri alinmali artik.. topla hic is yapamayan bir forvete senede 2 milyon euro vermek dogru degil..

iyice yaslandi artik

Halil ondan daha iyi degil ama.

Girdi yaptı işini. Kenardan daha etkili geliyor..

8c6079dc0518934fb8b62bfbad3becf3_1381746639.jpg

Sonunda attı golünü :)

Guzel gol atti.

Gelmeden once ben elestiriyordum kendisini cok duz oyuncu, anca pres yapar, isimize yaramaz diye. Sonra surpriz bir sekilde cok ama cok iyi oynuyor ve leblebi gibi goller atiyordu. Bazilar da "zaaaaaa kapak xd" diye dolasiyorlardi.

Simdi goruyorum ki forumun 90%'i bu adami begenmiyor cok duz ve yeteneksiz topcu diye :)

Oysa cok kritik goller atti (super kupa finali, juventus maci, vs).

umut efendi kişiliği ile galatasaraya yakışıyor herzaman bize lazım :ka19:

1 senedir ligde gol atamayan adam ayni zamanda Schalke, Madrid ve Juventus gibi takimlara gol atmiş.

Futbol bazen ne tuhaf oyun.

kime bu adam topçu değil desek,hemen ertesi hafta sonu alıyor bu cümlemizi,dürüyor büküyor,tıkıyor bize.

Sabriye demediğim kalmadı,geçen hafta dani alves kesildi başıma.

Keza umut da öyle.Adamı yerin dibine soktular,çıktı yine çaktı golünü.

Chedjou'ya neler dediler.Dün kestiği topları,soğukkanlılığını bizim Semih'te göremezsin.

Demekki bizim futbolcularımızın hiçbiri kalitesiz değilmiş.Sadce formsuzmuş.O kadar.

Demekki bizim futbolcularımızın hiçbiri kalitesiz değilmiş.Sadce formsuzmuş.O kadar.

Katilmiyorum.

Umut gibi oyuncu mesela gol atmaktan hariç baska bir özelligi yok. Bu da sadece formdayken öyle oluyor.

Gol atarsa bu demek degildir ki kaliteli bir oyuncu oldugunu.

Fakat her hafta gol atabilirse veya uzun bir sürede sürekli gol atarsa bence kaliteli bir oyuncu oldugunu ispatliyor, ve bunu da görmedik bu sezon.

Katilmiyorum.

Umut gibi oyuncu mesela gol atmaktan hariç baska bir özelligi yok. Bu da sadece formdayken öyle oluyor.

Gol atarsa bu demek degildir ki kaliteli bir oyuncu oldugunu.

Fakat her hafta gol atabilirse veya uzun bir sürede sürekli gol atarsa bence kaliteli oyuncu oldugunu ispatliyor, ve bunu da görmedik bu sezon.

Her hafta atmasa da halısaha topçusu muamelesi gören Umut'un, içerde dışarda Real'e gol atmasını insanın aklı almıyor.

Juve deplasmanındaki golü,içerdeki maçta atağı başlatması.

Umut çok ilginç bir topçu.Adamın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

Geri
Üst Alt