#9 Umut Bulut

seni kim keşfetti hangi dangalak seni futbola kazandırdı seni kim forvet yaptı ki bizim gerizekalılar sana bu paraları veriyor bu aptal hoca ilk onbir oynatıyor ...

iddia ediyorum 30 metreden boş kaleye şut çekse yarısını dışarı atar bu adam bizim forvetimiz gol umudumuz sabriler mustafa sarplar ali lukunkular bunu top diye oynar ... almanyada bir maç oynasan almanya federasyonundan ömür boyu men yerdin yeteneksizlikten bizde ilk 11 oynuyosun ...

mancini bunu oyunda tutup berki çıkardın ya sende hoca falan değilsin ... gelecek planlamasıymış sabriyi sol beke alıştırıyoruz beyler 2017 de sabrili solbekimizle avrupa şampiyonu olcaz sabri 39 yaşında bu takımın bel kemiği olcak

Maçı izledim bir de özetine bakayım dedim bakmaz olaydım ulan umut'suz vaka o golü atsan 1-1'di onu atamadın kopan maç iyice koptu zaten .

olan berke oldu orda golü atacak devam oynayabilecek kurtarici olacak böyle onuda bitirdi.

cocuk golü atamadan alindi. gence yetenekleri böyle bitirin siz.

öyle forvetlerimiz var ki kale boş olsa o top çizgiden geçmeden sevinmemiz mümkün değil.kesin kaçar diye heyecanlanmadım bile o pozisyona.

O pozisyondaki futbolcu defans oyuncusu olsa anlarım,ortasaha olsun gene anlarım ama sen forvet oyuncususun forvet!

Tavana vur,aşırt,çalım at ve aslında en basit yapman gereken bomboş arkadaşına pas at pas!

Futbolcumuzdur saygım var ama Galatasaray formasını taşımaması gerekenlerin başındadır.

wheelbarrow-789115.jpg

Iyi niyetli, efendi dedik bagrimiza bastik ama yeteneksizsin be kardesim! Tekrar lanet olsun su yabanci kuralina!

Bu ülke bazi seyleri sorgulamali ayni hatalari yapmamasi icin.

Sabri, Burak veya Umut gibileri nasil profesyonel futbolcu oluyor. Ceyhun Almanya'da yetismis. Ama orda 2. lig oynamasi mümkün degildir, 3. lig bile zor. Yani zamanla kaybolur giderdi. Ama biz alip 1. lig oynattik cocugu.

Sokakta gezen adamlari hoca diye alt yapinin basina götürüsen olacagi bu zaten.

bu adam top süremiyor renkdas, sen neden bahsediyorsun? necatin sol ayagi olamaz bu herif

Necati gibi topu orta sahadan alip top surukleyen adamlar lazim bize, takimda ancak esek gibi kosan burak ve umut gibi adamlarla olmaz

tek istedikleri selcuk ve sneijderin defans arkasina atacaklari top, ve aldiklari toplarida comertce harciyorular

bugun sneijderin etkisiz olmasinin tek sebebi ondekiler zayif olmasi ve ondekiler topu tutmadigi zaman takim ileride cogalamiyor ve ani top kayiplardan sonra geri donuste zorlaniyor.. bunlari gormek icin futbolcu olmaya gerek yok ama Galatasarayi yonetenler bunlari goremiyor

Benim için Schalke maçında bitmiş oyuncudur. Futbolcu diyemediğim için oyuncu dediğim şahıstır. Gereksizdir.

Kimse kusura bakmasında herkes mallığının bedelini ödemek zorunda. Vereceksin cezayı isim gözetmeksizin. Cezayı vereceksin ki bir daha aynı pozisyonu bulduğunda arkadaşını düşünsün, belki vatana millete hayrı dokunur bi gün

Bir zamanlar Hakan, Necati, Ümit ve Kabze ayni kadrodaydi. Bu herifi o kadroya koysak 8. forvet olurdu herhalde.

sana lisans cıkaranı öpüyüm umutcum

Berki görüpte bilerek pas vermedin.Süper bir plaseyle kaleciyi şişledin.Kaleci sen daha topa vurmadan yattı, yerde yatan adamı vurdun ya başkada diyecek söz yok.Seni çok güzel andım umut.Kulakların kepçeydi iyice açılmıştır şuan.

Geri
Üst Alt