#9 Umut Bulut

o kadar kufur ettiginiz adamın gecen sene gsyı champ yapması (cogu 85ten sonra attıgı 12 goal), bu sene CL'de gruptan cıkaracak o golu atması (juve 2-2) ve GS'ın seneye tekrar clye gitmesini saglaması ne kadar İRONİC yahu

UmutB=KÖTÜ TOPCU ama mutlaka gol atan topcu ANLADIN? sıkıstıgında oyuna alacan abi mukemmel hamle sansı sana iste?

biz dedik umutB performansı memur maası gibi garantidir. her sene mutlaka fayda alırsın 10+ golu muhakkak var yani

Senede 5 gol atan forvete 2 milyon euro verilmez. Aldigi paranin hakkini verecek arkadas.

Senede 5 gol atan forvete 2 milyon euro verilmez. Aldigi paranin hakkini verecek arkadas.

kim 5 gol atmıs buhran seftalibıyıkstein ne dion

sneijder de umutun 3 katı para alıyor ama 10 gol atmıs o zaman sneijderin de her sene 30 gol atması lazım FUTBOL BU DEİL mortenstein

oynamayarak takıma verdiği katkı yadsınamaz

bugün maçın adamı seçilmeliydi

Goal Türkiye ‏@goalcomtr 2 dk.

Galatasaray'da Umut Bulut, sol dizindeki kıkırdak problemi nedeniyle ameliyat edildi. Oyuncu sezon öncesi hazırlık kampına yetişecek.

Geçmiş olsun Kral

Çok iyi bir yedek golcü ama Trabzon'a geri gönderilmeli, kulübedeki yerini Berk İsmail almalı.

Verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Çok kritik goller attı, önemli puanlar kazandırdı ama maalesef FUTBOLCU DEĞİL .

buna bizim disimizda kimse enayi gibi 2 milyon euro vermez bu yetenek fakiri herif ft sagolsun futbolu bizde birakir

Rakibin forvetlere bak; Sow-Emenike-Webo

Bizimkilere bak;Burak-Umut-Mevlüt(hep gelse ne olur)

Sırf bu forvet farkı yüzünden adamlar bizden hep 1 adım önde olacak. Ne olursa olsun rakibin 3 forvetinden daha üstünü almak zorundasın. Komple-Hava toplarında kral bir santrafor. Aksi halde sampiyonluk hayal.

Trabzon ilgileniyor.Olcan'la takasta kullanılabilir.Bizim takımda miadını doldurdu.

Top ayağına geldiğinde başka bir meslekle uğraşıyor sanıyorum bazen.Fizik kapasitesi ve kondisyonu sayesinde yedek olarak kalabilir.

Ben şahsen Umutu halı saha maçına çağırmam. Ne biliyim ufak saha, dar alanda top oynamak, top tutmak paslaşmak falan..

tatildeyiz_2014_11b1e_800.jpg

Yeni forma nosu hayırlı olsun.

#19 -> #9

Geri
Üst Alt