#9 Umut Bulut

Simdiye kadar bize 6 puan kazandirdi, sezon sonuna kadar unutmayalim

Burak Yilmazdan 50 kat iyi oyuncu fakat istedigimiz tarzda futbolcu değil ama forvet yoklugundan gozumuze falcao kesildi.

Burak'tan 9029842944898490209 kat daha iyi bir futbolcu.

Degil.

Ikisi de yetersiz, ama Umut en azindan gerçek forvet gibi oynuyor - pozisyonlara giriyor, pres yapiyor, gol sanslari degerlendiriyor. Buraktan daha komple ve onun için daha iyi oyuncu. Galatasaray gibi sampiyonluk için oynayan takimda Bulut yetersiz geliyor ama kadrodaki suan en iyi forvet Bulut oldugu belli - Pandev formdayken nasil oldugunu görmedik.

Daha iyi forvet bulana kadar Umut da oynamali

Degil.

Ikisi de yetersiz, ama Umut en azindan gerçek forvet gibi oynuyor - pozisyonlara giriyor, pres yapiyor, gol sanslari degerlendiriyor. Buraktan daha komple ve onun için daha iyi oyuncu. Galatasaray gibi sampiyonluk için oynayan takimda Bulut yetersiz geliyor ama kadrodaki suan en iyi forvet Bulut oldugu belli - Pandev formdayken nasil oldugunu görmedik.

Daha iyi forvet bulana kadar Umut da oynamali

benim için chedjou bile buraktan iyi forvet oynar o yüzden umutun buraktan çok daha iyi olması benim için gerçek olan.

Umut bulut 2 maçtir bizi ipten aldigi için haftaya 18 de olmayabilir.

Umutun niyeti yeter. Bütün iyi niyetiyle oynaymaya çalisyor. Öbürünün derdi baska. O kankisiyle takim içindeki hegemonyasinin derdinde.

Her zaman derim ikisi birbirinden yeteneksiz ama Umut şu aralar çok daha faydalı oynuyor en azından mücadele ediyor. Top kontrolü Burak'a göre 1000 kat daha iyi.

Burakın yerine tek forvet çıksa hücüm organizazyonlarımız kesinlikle çok daha iyi olur.Teknik olarak yetersiz olsada Buraka göre al verleri çok daha iyi bir forvet.Top tutma ve hava toplarındada daha iyi.Son zamanlarda gollerinide sıralıyor.Artık her mac 11 başlamalı.

Buna saydiranlari kotu cikariyor ya ben ona seviniyorum. Bazi kisiler ne merakli butun takimina saydirmaya

Buraktan daha iyi pas yapıp ofsaytta kalmıyor Buraka göre driblingi zayıf olsa da Buraktan iyi kafaya yükselip vuruyo...Ama bizim oyuncumuz değil. Erman Toroğlunun dün dediği gibi.. Dembe ba yoktan var edip gol atıyo Cimbomun forveti karşı karşıya atamıyo Dembe bayı ver Galatasaraya eleştirilen takım dağıtır ortalığı dedi. DEdiği gibi en büyük sorunumuz kompla bi forvet eksikliğimiz.. Webo Dembe Ba vs vs gibi

Umut oynadığı dakikalarda önceki oyunlarına göre çok daha olgun oynuyor, top kontrolü ve dağıtımı konusunda cidden gelişme görüyorum.

Cidden kimlere kaldık ya. Cidden üzücü bu adamın oynaması. İlk geldiğinde bir şeyler yapar gibiydi. Şimdi rezilleri oynuyor

Geri
Üst Alt