#9 Umut Bulut

olmuyo umut boş kaleye gol atmakla resmen 10 kişi oynadık ne teknik ne ver kaç karambolden gol atıyo anca

Top kontrolu Burak'tan da beter. Paslari rezalet. Deli danalar gibi kosmak haric baska birsey yapamiyor.

Bıktım artık cidden, gol atsın atmasın. Yararından çok zararı var. Sinan Gümüş mü oynar, yasin mi bilemem. Rezaletti bugün. Bu kadar yeteneksiz olup Galatasaray'da oynayabilir mi bir insan ?

Gol atı ve önemli goldü ama bu umut hiç bizim oyun seviyemizde değil ve olamazda. Burak bile idare etmeye başladı ama umut takım oyununda çok sırıtıyor.
Yedek için belki iyi düşünmüşdüm ama yok.

Sabri'ye dua etsin. Emre Colak'tan sonra sahanin en kötüsüydü.

Burak biraz bile olsa gözünüze iyi görünüyorsa bunun sebebi Umut'un en önde oynaması. Berbat bile oynasa durum bu. Bu sayede oyunu ileri yıkabiliyoruz öyle veya böyle. Ha tabi gönül ister ki orada Pandev'i görelim. Ama Burak'ı tekrar en uçta oynarken görürsek yine eski sinir krizlerine geri döneceğimize şüphe yok. Bu yüzden mevcut kadroda mutlaka ya Umut'un ya da Pandev'in en uçtaki adam olması şart. Hiçbiri olmasa Sinan'ın olması şart. Ama Burak asla ve asla olmaz.

Sinan Gümüş oynasa yerine emin olun daha cok atak bulurduk.O guzelim Sinani harciyoruz bu Umut yuzunden.

Cok kotuydu olumlu hareketi yoktu heralde macta.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeteneksiz olmasına bu maçta kötü olmasına bir şey demiyorum ama takım çift forvet burak-umut'lu sisteme geçtikten sonra çok net bir şekilde seviye atladı. her ne kadar umut yeteneksiz olsa da defans için her an bir tehlike. umut'un bireysel performansını geçtim. çift forvete geçince o defansın içinde kaybolan burak da performansını net bir şekilde arttırdı ve gollerini atmaya başladı. ondan dolayı umut her ne kadar eleştirilse de onun oynamaya başlamasıyla takımın genel performansının arttı, oyunu ileriye yığmamız daha kolaytı. haa yerine sinan falan oynasa daha mı faydalı olur? bilemiyorum 1-2 maç denense bir şey kaybedilmez

Niasse'yi alırız insallah. Umut ile sezon gecmez.

Umut'u kullanma klavuzu belli; 60'dan sonra alırsın, yorgun savunmaya karsı etkili olur. Umut 90 dakika oynayınca cok sacmalıyor.

Geri
Üst Alt