#9 Umut Bulut

Burak'tan sonra gelen yerli forvetlerin hepsi rezalet. Umut, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Mevlüt, Adem Büyük.. Al birini vur ötekine.

şunun da oyundan çıkarken trip atması bıktırdı beni çok oynamış gibi artist artist hareketler

Her pozisyonda bana atın deyip duruyor, topu tutabiliyor musun da sana atsınlar.

düynanin en sanli insanlarindan National Geographicte belgeseli cekilmeli:asd22:

Son düzenleme:
Geçen sene rizeye boş kaleye atamadıpı poz,syon gözümün önünden gitmiyor, puan farkı 1 e düşecekti o gazla belki şampiyon bile olabilirdik. Bu adam bütün futbolcuları çalımlayıp gol atsa bile aklıma hep rize maçı gelecek.

Ne boş adamsın ya. 2 metre önündeki adama pas atamıyor herif daha zorunu yapıp sağındaki rakibe atıyor

Geçen sene rizeye boş kaleye atamadıpı poz,syon gözümün önünden gitmiyor, puan farkı 1 e düşecekti o gazla belki şampiyon bile olabilirdik. Bu adam bütün futbolcuları çalımlayıp gol atsa bile aklıma hep rize maçı gelecek.

sneijder'in caprazdan karsı karsıya auta vurdugu topta aklımdan gitmiyor. atıfta falan bulunmuyorum yanlıs anlama ama dedigin gibi o mac bizim icin cok kritikti ve 1-0'dan sonra umut-sneijder ile 2 tane %100'ün kacması ile 1 sezon heba oldu.

Yeteneksizin önde gideni lakin onun gibi mücadele eden topcumuz yok o yüzden alkışı hakediyor

Umut'un ustune fazla gitmiyelim bizi ipten aldigi maclarda olmustur :) sakin olalim biraz

iyi mücadele ediyor ama yetersiz. En iyi ikinci yerli forvet kesinlikle değil.

Umut rakip yorulunca oyuna girmeli. Aslinda hiç girmemeli ama napalim iste seçenek yok.

Geri
Üst Alt