#9 Umut Bulut

Boş pozisyonda vurduğu kafa az daha taca çıkıyordu.

Karnelerde hani hiç bur numarasi olmayan çocuklar var ya ... ama elinden geleni yaptığı ve mücadele etdi yazar ya ...o iste Umut.

Son düzenleme:
2008-07-15_Construction_wheelbarrow_at_Duke.jpg

Sayesinde Burak Yılmaz'dan nefret edenler kıymetini anladı. :asd:

takımın önemli bir parçası yetenekleri kısıtlı ama 3 kişilik oynuyor umut oynamadı mı sneijder iyi oynayamıyor takım savunmasında çok etkili her şey gol atmak değil

pandev yerine oynasa belki çok gol atar ama takımda çok gol yer

Umutun press savunması işe yasa haklısın derdim ama iyi izle. Hiç bir rakip rahatsız olmuuor hata ahh umut geliyor dur hele vucut calımı atayım havasında rakip stoperler var.
Inanılmaz boş press yapıyor.

Bugün Umut yerine Burak oynasaydı rahat 2 gol atardı bu kadar boş alanı kullanamayan bir forvet görmemiştim uzun zamandır 3-4 kez topu süremediği için kaybetti umut

Erayın kaleciliği bunun santraforluğundan iyidir
Geldiği günden beri bunu oyunda görünce moralim bozuluyor
Bu kadar yeteneksiz birinin bu seviyelerde forma giymesi akıl alır gibi değil
Koşuyormuş pres yapıyormuş falan hepsi hikaye
Bu koşmayı bile bilmiyor, adama pres yapmıyor topun peşinden koşuyor
Eskiden 'kız kaçıran' diye bişey vardı. Fitilini ateşlerdin sağa sola giderdi bilenler bilir. Bu aynen o işte

Dayanamayıp özete baktım şimdi. Arkadaştan tam anlamıyla nefret etmemi sağladı.

Umut yeteneğinde bir insanın Galatasaray futbolcusu olup milyon dolarlar kazanma olasılığı sayısal lotoda üst üste 100 kere 6 tutturma olasılığıyla aynıymış.
Yabancı sınırı bunları zengin etti. Dün Hamit'i forvete koysak bundan kötü oynamazdı ki Hamit en boş adam şu haliyle.

Klas topçu. Değer bilinmiyor.

Tekniği,oyun görüşü,son vuruşları,kafa toplarındaki hakimiyeti üst düzey.
Maşalah.

kafası yamuk olduğu için kafa vuruşu yaparken normal insanların yaptığı gibi kafa vuruşlarını gerçekleştiremiyor kafa vuruşu yaparken düşüncesi güzel oluyor genelde ama şutu kepaz buda kafasının yamukluğundan kaynaklanıyor tez zamanda futbolu bırakması dileğiyle iyi günler...

Geri
Üst Alt