#9 Umut Bulut

Yetkin Etkin:Galatasaray'da Drogba'nın gitmesinin ardından takımda kalan Umut Bulut'a GS, sözleşmesi bitene kadar toplam 40 Trilyon ödeyecek

bu tür habere sinir oluyorum.. kac euro ..hadi euroyu gectik. kac yeni tl olyuor bu yahu ?!
yil olmus 2015 halen trilyonla yazanlar var ülkemizde göze batmak icin.

umut 1 takımın 1.golcüsü degildir olmazda zaten golcüde degil yardımcı forvet çok eleştirilse bile sahada top kapması pres yapması mücadeleyi bırakmaması çok güzel
milli takımda olsun bizde olsun mental olarak iyi oldugu zamanlarda çokta güzel golleri var

umutu eleştirmek yanlış asıl takıma gerçek forvet almayanlara eleştiri yapılmalı

umut 1 takımın 1.golcüsü degildir olmazda zaten golcüde degil yardımcı forvet çok eleştirilse bile sahada top kapması pres yapması mücadeleyi bırakmaması çok güzel
milli takımda olsun bizde olsun mental olarak iyi oldugu zamanlarda çokta güzel golleri var

umutu eleştirmek yanlış asıl takıma gerçek forvet almayanlara eleştiri yapılmalı

horozun kafasini kes al sana Umut. Ari sokmus gibi kosuyor, ama neye yaradigini hic düsündünmü? Adamin ismini macta 4-5 kere duyarsin

artik kosamiyor ve de pres yapamiyor, onemli olan nokta burasi

Umut yerine neden Sinan oynamaz hiç kimse Umuttan kötü oynayamaz ki

böyle de bir oyuncumuz var işte hatırlatmak istedim bu gerçekle yüzleşmemiz lazım :red:

Böyle yetersiz bir oyuncumuz var onu kesemeyecek kadar yetersiz Pandev gibi oyuncumuz var. :(

böyle de bir oyuncumuz var işte hatırlatmak istedim bu gerçekle yüzleşmemiz lazım :red:
k-555895-intihar.gif

terket burayı derhal m9.

Yarin Hartick yapar

Buna ben bile inanmadim ama neyse.

adam ol kralin yerini doldur bikerede

Bu futbol ytenegi ile oynaması ınanılmaz
Gençliği bitti dinaminz kalmadı artık cekılmıyor

Son düzenleme:
Gol disinda naptin sen? Herifin yüzünden Orta Saha daima bombalandi. Insan 1 BIR kere Topu tutar be

Moderatör tarafında düzenlendi:
Futbol teröristi seni, senin kadar boktan bir forvet görmedim. 10 kisi cikmak bile daha az zararli olur.

macin icine edenlerden kesinlikle maalesef.
baski yapiormus... bursa savunmaci bir posisyonda dikkat edin onu adam yerine bile koymayarik" ya dur hele umut" diyerek topu yanindan cekerek rahatca passini ati.

Bunun pressini kimse ciddiye almiyor ligimizde. rahatsiz bile olmuyor kimse.

Geri
Üst Alt