#9 Umut Bulut

Forumun hepsini toplasak yıllık 2 milyon euro alamayız, abartısız söylüyorum. Sana hakkım helal degil

Bu ne saçmalıktır bu adam bizim yedek forvetimiz adam kendi mevkisinin as adamı değilken gidipte kanatta oynatan zihniyetten hesabı sorulmalı.Bu adamdan alınabilecek verim belli ne yapabileceğide belli gidip saçma sapan işlere kalkışırsan en önemli iki maçta takıma puan kaybettirirsin.
Ve aynı hatayı defalarca yapan bir teknik adam bu.
Ben Umut'un yerinde olsam hocaya oynatma beni derdim. Bu adam kendini çok yetenekli mi sanıyor bilmiyorum ama bir şeyler var!

Ben Umut'un yerinde olsam hocaya oynatma beni derdim. Bu adam kendini çok yetenekli mi sanıyor bilmiyorum ama bir şeyler var!
Bunun sebebi adaletsizlik ne yerli oyuncuya nede yabancı oyuncuya adaletsizlik yapmayacaksın.Kim neyi hakediyorsa hakedene hakkı verilmeli.Boş eleştirirler takımı zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz.Herkes iyi hoca olur ama her hoca adil olamaz adil olan başarıyı kazanır benim gözümde.

Bunun sebebi adaletsizlik ne yerli oyuncuya nede yabancı oyuncuya adaletsizlik yapmayacaksın.Kim neyi hakediyorsa hakedene hakkı verilmeli.Boş eleştirirler takımı zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz.Herkes iyi hoca olur ama her hoca adil olamaz adil olan başarıyı kazanır benim gözümde.
Umut dururken Burağın çıkması bende inanılmaz bir sinir patlamasına neden oldu..

Zamanında "adım umut değil umutinho olsa bambaşka olur" diyen futbolcu. keşke öyle olsaydı da yabancı sınırına takılsaydın

Moderatör tarafında düzenlendi:
trabzon taraftarı umut'u çok seviyormuş gitsin eski kulübüne bizi rahat bıraksın.

Esas mevkisi olan forvet için bile yetersiz bir futbolcuyken bir de sağ kanatta oynatılması tam bir facia.Maçı izlerken Umut a çok kızıyorum ama Umut u oynatana daha çok kızıyorum.İşin ilginci Hamza adamı oyundan bile çıkarmıyor.Artık Umut a bakıp ne görüyor çok merak ediyorum.

biri antrenmanda ayağına girse...4-5 hafta oynamasa.

Hiçbir futbolcumuz için kötü düşünmem. Hepsinin sağlıklı olmasını isterim. Fakat, Umud sakatlansın ya. Şöyle 5-6 haftalık bir sakatlığı olsun. Biz de rahat edelim.

Mancini'nin Ceyhun'u vardı, Hamza'nın da Umud'u. Yeter artık be. Bıktırdınız.

Hiç bir futbolcumuzun sakatlanmasını istemem kesinlikle.Ama Umut'un yeri kesinlikle ilk 11 değildir bunu Hamza bey çözemedi malesef.O yüzden bu hafta antep maçında tribünlerden buna tepki olarak birşeyler yapılması lazım.Çünkü şampiyonluk gitti gidecek.Ulan bu sene şampiyon olun önümüzdeki 4-5 yıl yatın anasını satıyım bu senenin değerini ne futbolcular ne teknik heyet nede yöneticiler kavrayabilmiş değil.

adamın haziran 2017ye kadar sözleşmesi var...umut selçuk burak sabri...malesef bütün bu adamlar jübilesini bizde yapar. aydını unutuyordum az kalsın bir de aydın var

Hiçbir futbolcumuz için kötü düşünmem. Hepsinin sağlıklı olmasını isterim. Fakat, Umud sakatlansın ya. Şöyle 5-6 haftalık bir sakatlığı olsun. Biz de rahat edelim.

Mancini'nin Ceyhun'u vardı, Hamza'nın da Umud'u. Yeter artık be. Bıktırdınız.

Manchini ceyhun aşkı hamza umut aşkının yanında diz çöker tövbe ister renktaş :D

Umut'a 2017 ye kadar kim SÖZLEŞME yapmış as

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen yıl Burak yüzünden bu sene Umut yüzünden. Ama Mancini'nin Burak'tan başka şansı yokken Hamza'nın Umut tercihini unutmamak lazım..

Geri
Üst Alt