Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Forumun hepsini toplasak yıllık 2 milyon euro alamayız, abartısız söylüyorum. Sana hakkım helal degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Umut'un yerinde olsam hocaya oynatma beni derdim. Bu adam kendini çok yetenekli mi sanıyor bilmiyorum ama bir şeyler var!Bu ne saçmalıktır bu adam bizim yedek forvetimiz adam kendi mevkisinin as adamı değilken gidipte kanatta oynatan zihniyetten hesabı sorulmalı.Bu adamdan alınabilecek verim belli ne yapabileceğide belli gidip saçma sapan işlere kalkışırsan en önemli iki maçta takıma puan kaybettirirsin.
Ve aynı hatayı defalarca yapan bir teknik adam bu.
Bunun sebebi adaletsizlik ne yerli oyuncuya nede yabancı oyuncuya adaletsizlik yapmayacaksın.Kim neyi hakediyorsa hakedene hakkı verilmeli.Boş eleştirirler takımı zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz.Herkes iyi hoca olur ama her hoca adil olamaz adil olan başarıyı kazanır benim gözümde.Ben Umut'un yerinde olsam hocaya oynatma beni derdim. Bu adam kendini çok yetenekli mi sanıyor bilmiyorum ama bir şeyler var!
Umut dururken Burağın çıkması bende inanılmaz bir sinir patlamasına neden oldu..Bunun sebebi adaletsizlik ne yerli oyuncuya nede yabancı oyuncuya adaletsizlik yapmayacaksın.Kim neyi hakediyorsa hakedene hakkı verilmeli.Boş eleştirirler takımı zayıflatmaktan başka bir işe yaramaz.Herkes iyi hoca olur ama her hoca adil olamaz adil olan başarıyı kazanır benim gözümde.
Umut dururken Burağın çıkması bende inanılmaz bir sinir patlamasına neden oldu..
Zamanında "adım umut değil umutinho olsa bambaşka olur" diyen futbolcu. keşke öyle olsaydı da yabancı sınırına takılsaydın.
Hiçbir futbolcumuz için kötü düşünmem. Hepsinin sağlıklı olmasını isterim. Fakat, Umud sakatlansın ya. Şöyle 5-6 haftalık bir sakatlığı olsun. Biz de rahat edelim.
Mancini'nin Ceyhun'u vardı, Hamza'nın da Umud'u. Yeter artık be. Bıktırdınız.