#9 Umut Bulut

Hocanın kuracağı kadroya değil de sadece Umut Bulut'u oynatmasına karışacak bir başkan gelse keşke.

Kulüpte de biri yok mu arkadaş bu adam ne biçim futbolcu diye.
Bir oyuncu göğsüyle topu indireceğim derken 5 metre ötedeki adama pas atar mı ya.
Maçtaki kaçırdığı goller dahil en rezil sahneydi.

ilk gol kaçabilir anlatım, 2.nci gol beceriksiz ve sağırsan kaçabilir bunu da anlarım ama o göğüs kontrolü neydi ya?

Yerine Aydın bile oynasa daha faydalı olurdu. Takım hızlı hücumlarla ileri çıktığında her defasında defans yetişti, rakip saha boşken hızlı hücum şanslarının hiçbirini değerlendiremedik.

Maçtaki kaçırdığı goller dahil en rezil sahneydi.

ilk gol kaçabilir anlatım, 2.nci gol beceriksiz ve sağırsan kaçabilir bunu da anlarım ama o göğüs kontrolü neydi ya?

Yerine Aydın bile oynasa daha faydalı olurdu. Takım hızlı hücumlarla ileri çıktığında her defasında defans yetişti, rakip saha boşken hızlı hücum şanslarının hiçbirini değerlendiremedik.
Umut rakibi rahatsız etsin diye oynuyor bazen galiba, ama rakibin en kolay savunabilceği oyunculardan biri.

Yine rezalet bir performans. Gerçi bunun yanına performanstan bahsetmekte saçma

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Kulüpte de biri yok mu arkadaş bu adam ne biçim futbolcu diye.
Bir oyuncu göğsüyle topu indireceğim derken 5 metre ötedeki adama pas atar mı ya.

İbretlik bir pozisyondu. Yattığım yerden "Allah belanı versin" diye televizyona yastık fırlattım bişey olmadı allahtan. Adam ruh sağlığımı bozdu

Son düzenleme:
Ah bir varmis bir yokmus, Elmander gibi oynayan, fakat türk olan bir forvet varmis ... diye baslamisti bu masal. Bunu bize kim okuyup yutturduysa cani cehenneme

Abi böyle bişey olamaz ya. Yemin ediyorum Ali Lukunkunun daha iyi özellikleri vardır. Bu ne böyle ya. Adam kaleciyle karşı karşıya kaldı 2.yarı ne yapsam diye düşündü rakip geldi altı topu.

İlk yarıdaki pozisyon zaten allaha emanet. Kaleciyle karşı karşıya kalmış arasında taş çatlasın 1.5 metre var. Yerden yuvarlamak yerine kalecinin üstüne doğru top sürmeye çalıştı içinden falan mı geçmeyi düşündü acaba. Hoş onuda beceremedi rakip geldi aldı.

Ve Hamza bunu ciddi ciddi sağ kanat düşünüyor

Sonra da fútbol programlarinda..

"Sneidjer yanliz son 2-3 mac durgun gozukuyor"…
"Muslera kalesini gole kapatamadi…yani yan topdan cok zayif hocam"
"Melo, sakatliktan cabuk donmesine ragmen, o formunu hala yakalayamamis gorunuyor"
Allahim beh
Umut çok istekliydi,burak savaştı,selçuk ayak basmadık yer bırakmadı,yekta hazır değil maç eksiği var...Hiç futbolu takip etmeyen birini şu tvlerin başına koy Türk futbolu dünyanın zirvesinde,türk oyuncular mükemmel zanneder.Haklarında tek eleştiri yok çünkü..

Gerçi onlar da haklı sosyal hayatta karşılaşırlar ya da en ufak eleştiri de hemen telefon gelir.Yabancı nasıl olsa izlemiyordur salla sallayabildiğin kadar..

Bu adamın bizde oynuyor olabilmesi hala hayatımda gördüğüm en salakça şey.

umutun hala 90 dk oynatılmasının tek bir sebebi vardır gözümde; hamza hoca başarısız olursa faturası taraftarın öfkesi kendisine değil umuta kesilmesi için. bir nevi paratoner, şemsiye olacak umut. ben galatasaray forması altına bu kadar leş bir futbolcu görmedim. lign en alt sırasındaki takımların forvetleri biz izleyin ne kadar etkili. umut ise galatasarayı imha ediyor resmen

her gecen gün kendisini daha da cok asiyor... akillara zarar kacirdigi gol pozisyonlari.

Geri
Üst Alt