- 13 Şubat 2009
- 27.823
- 25.290
- 3.468
Hocanın kuracağı kadroya değil de sadece Umut Bulut'u oynatmasına karışacak bir başkan gelse keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtaki kaçırdığı goller dahil en rezil sahneydi.Kulüpte de biri yok mu arkadaş bu adam ne biçim futbolcu diye.
Bir oyuncu göğsüyle topu indireceğim derken 5 metre ötedeki adama pas atar mı ya.
Umut rakibi rahatsız etsin diye oynuyor bazen galiba, ama rakibin en kolay savunabilceği oyunculardan biri.Maçtaki kaçırdığı goller dahil en rezil sahneydi.
ilk gol kaçabilir anlatım, 2.nci gol beceriksiz ve sağırsan kaçabilir bunu da anlarım ama o göğüs kontrolü neydi ya?
Yerine Aydın bile oynasa daha faydalı olurdu. Takım hızlı hücumlarla ileri çıktığında her defasında defans yetişti, rakip saha boşken hızlı hücum şanslarının hiçbirini değerlendiremedik.
Kulüpte de biri yok mu arkadaş bu adam ne biçim futbolcu diye.
Bir oyuncu göğsüyle topu indireceğim derken 5 metre ötedeki adama pas atar mı ya.
İbretlik bir pozisyondu. Yattığım yerden "Allaha belanı versin" diye televizyona yastık fırlattım bişey olmadı allahtan. Adam ruh sağlığımı bozdu
Umut çok istekliydi,burak savaştı,selçuk ayak basmadık yer bırakmadı,yekta hazır değil maç eksiği var...Hiç futbolu takip etmeyen birini şu tvlerin başına koy Türk futbolu dünyanın zirvesinde,türk oyuncular mükemmel zanneder.Haklarında tek eleştiri yok çünkü..Sonra da fútbol programlarinda..
"Sneidjer yanliz son 2-3 mac durgun gozukuyor"…
"Muslera kalesini gole kapatamadi…yani yan topdan cok zayif hocam"
"Melo, sakatliktan cabuk donmesine ragmen, o formunu hala yakalayamamis gorunuyor"
Allahim beh
İbretlik bir pozisyondu. Yattığım yerden "Allah belanı versin" diye televizyona yastık fırlattım bişey olmadı allahtan. Adam ruh sağlığımı bozdu
renktas umutu vurmaya calistiysan bisey olmaz tabi
Bu adamın bizde oynuyor olabilmesi hala hayatımda gördüğüm en salakça şey.