- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
geldigin güne lanet olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen katılıyorum bugun stoperlere yaptığı presle at.madride oyun kurdurmadı.yaptığı sahte koşularla arkadaşlarına boşluk yarattı.pozisyonlara girdi ama şanssızdı malesef.kesinlikle sneijderden sonra takımın en büyük kozlarından biri.Bu adama laf söyleyen net futboldan anlamiyordur.
Bu takımın net en teknik adamıdır.
Orda bende güldüm sinirden.89 falandı..Sneijder'in verdigi pasta topu süremeyip yere düştü.Peder beyle sinirimizden gülüyorduk..
aynisi bizdede oldu hahaha89 falandı..Sneijder'in verdigi pasta topu süremeyip yere düştü.Peder beyle sinirimizden gülüyorduk..
aynen katılmıyorum takımın en büyük kozlarından biri değil tek kozuaynen katılıyorum bugun stoperlere yaptığı presle at.madride oyun kurdurmadı.yaptığı sahte koşularla arkadaşlarına boşluk yarattı.pozisyonlara girdi ama şanssızdı malesef.kesinlikle sneijderden sonra takımın en büyük kozlarından biri.
✮ ✮ ✮ ✮
Atleticolu oyuncular bıraksa o topu tek başına kaleye sürüp gol atamazo son pozisyonda gülmeyen var mı ya![]()
89 falandı..Sneijder'in verdigi pasta topu süremeyip yere düştü.Peder beyle sinirimizden gülüyorduk..
Galatasaray'a bir iyilik yapacaksa oda bu takimdan gitmesi olur baska turlu yararindan cok zarari var adamin.