#9 Umut Bulut

Senede 2 milyon kazanan adam o topu kaleciyle birlikte içeri sokacak. Tekrar yazınca üzülüyorum ya, senede 2 milyon vay be. :)

Hele bunun birde ta kalenin kosesinden pas verebilecek yerde kaleye sut attigi pozisyon yok mu Drogbadan kimlere kaldik yahu.

89 falandı..Sneijder'in verdigi pasta topu süremeyip yere düştü.Peder beyle sinirimizden gülüyorduk..

Bu adama laf söyleyen net futboldan anlamiyordur.
Bu takımın net en teknik adamıdır.

Kayseri Şekerspor'da oynatmam bu elemanı!!!!

Bu adama laf söyleyen net futboldan anlamiyordur.
Bu takımın net en teknik adamıdır.
aynen katılıyorum bugun stoperlere yaptığı presle at.madride oyun kurdurmadı.yaptığı sahte koşularla arkadaşlarına boşluk yarattı.pozisyonlara girdi ama şanssızdı malesef.kesinlikle sneijderden sonra takımın en büyük kozlarından biri.

✮ ✮ ✮ ✮

aynen katılıyorum bugun stoperlere yaptığı presle at.madride oyun kurdurmadı.yaptığı sahte koşularla arkadaşlarına boşluk yarattı.pozisyonlara girdi ama şanssızdı malesef.kesinlikle sneijderden sonra takımın en büyük kozlarından biri.

✮ ✮ ✮ ✮
aynen katılmıyorum takımın en büyük kozlarından biri değil tek kozu

İzlerken gözlerim kanıyor resmen. Amatör kümede şu oynadığı topu oynasın mahallede bunu ölümüne dövmezlerse adam değilim. Biz bu adamı şampiyonların liginde Atletico Madrid maçında kurtarıcı olarak oyuna alıyoruz ve tır yüküyle para veriyoruz bu adama. Sakatlanmasını hiç bir Galatasaray'lı istemiyordur o kadar düşmedik desem bile hepimiz içten içe istiyoruz lan ama adam domuz gibi yemin ediyorum.

Ya teknik beceri falan yok anlıyoruz bir şekilde, kafa topları ne abi bu forvetlerin. Kızlar daha darbeli vuruyor.

Galatasaray'a bir iyilik yapacaksa oda bu takimdan gitmesi olur baska turlu yararindan cok zarari var adamin.

Yedek soyunup maça girmediği bir gün oldu mu? Hamza her türlü oynatıyor bu adamı. Akıl hocasıda milli takıma çağırıyor.

Galatasaray'a bir iyilik yapacaksa oda bu takimdan gitmesi olur baska turlu yararindan cok zarari var adamin.

2W1WAT_inci-sozluk-36.jpg

Adam bırakın topu sürmeyi koşarken düşecek gibi zaten.Teknik 0 denge 0 fin 0 kafa topu 0 beyin 0.Bu adam cl macında kurtarıcı oyuna giriyor üstelik.Halimizi çok iyi özetliyor aslında.

Geri
Üst Alt