#9 Umut Bulut

Bulut > Yılmaz adam en azından bir profil içeriyor. Çalışkan ama beceriksiz forvet.

Burak hem beceriksiz hem de saha içinde gol anı dışında yok.

Umut gibi beceriksizlerden gol bekliyoruz ya allahim yaa ne durumlara dustuk.

Umut gibi beceriksizlerden gol bekliyoruz ya allahim yaa ne durumlara dustuk.

Bugün Burak o kadar deli etti ki beni çıkana kadar, Umut gözüme girdikten sonra Drogba gibi gözüktü. Adam en azından mücadeleden kaçmıyor, sürekli ofsaytta değil, hava topu alabiliyor garip zıplasa da.

Burak gol atamadığı her maç takıma zarar verir, çünkü takımın defansif kurgusunu da çökertiyor.. Umut en fazla atamadığı gol kadar zarar veriyor.

Ama bu tabi adamın gol vuruşu konusunda beceriksizlik nirvanası yaşamadığı anlamına da gelmez.Girdi yine saçma sapan kaçırdı.

Bugün Burak o kadar deli etti ki beni çıkana kadar, Umut gözüme girdikten sonra Drogba gibi gözüktü. Adam en azından mücadeleden kaçmıyor, sürekli ofsaytta değil, hava topu alabiliyor garip zıplasa da.

Burak gol atamadığı her maç takıma zarar verir, çünkü takımın defansif kurgusunu da çökertiyor.. Umut en fazla atamadığı gol kadar zarar veriyor.

Ama bu tabi adamın gol vuruşu konusunda beceriksizlik nirvanası yaşamadığı anlamına da gelmez.Girdi yine saçma sapan kaçırdı.

Burak ve Umut'u alt yapiya gondersin oynasinlar ancak orada oynayabilirler Sinan Gumus orayi idare eder. Ama nerde Hamza beyimizde o dusunce artik bunlarin triplerini cekmememiz lazim yok transfer yapmayin Burak uzulur yok su olur yok bu olur.

1188385.jpg

Hazırlan evlat hayatın boyunca yediğin küfürlerin toplamının 10 katını önümüzdeki 6 hafta içinde yiyeceksin. Umut bulutla 6 hafta. Yakında.

Lutfen gol kacirma ya da pozisyonlara bile girme surekli kos yeter

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık 2 kambura yatarak kafa vurur 2 pres yapar geri kalan 60 dk ruh gibi bir forvet izleriz.

Senin de sakatlanmanı büyük bir hasretle bekliyorum.

yaw allahin GREKO ROMENcisini futbolcu diye kakalamayin yaw

umut'un foyasının ortaya çıkması için iyi bir fırsat oldu bu aslında..

şimdi de kariyerinin sonu gelmezse hamza'nın hocalık diplomasını yırtmak gerekecek..

burağın sakatlanması hayırlı oldu. astana maçında ön tarafta kaybolup giderdi burak, umut oynayınca en azından takım olmaya çalışabiliyoruz.

Geri
Üst Alt