- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
hiç abartmıyorum atletico maçı, futbolla 0 hiç alakasız bir arkadaşım sırf ben maç izliyorum diye yanıma geldi umutu gördü ve dediği aynen şu "bu ne ya bu futbolcumu?"
uydurma lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç abartmıyorum atletico maçı, futbolla 0 hiç alakasız bir arkadaşım sırf ben maç izliyorum diye yanıma geldi umutu gördü ve dediği aynen şu "bu ne ya bu futbolcumu?"
uydurma lan
Umut gibi beceriksizlerden gol bekliyoruz ya allahim yaa ne durumlara dustuk.
Bugün Burak o kadar deli etti ki beni çıkana kadar, Umut gözüme girdikten sonra Drogba gibi gözüktü. Adam en azından mücadeleden kaçmıyor, sürekli ofsaytta değil, hava topu alabiliyor garip zıplasa da.
Burak gol atamadığı her maç takıma zarar verir, çünkü takımın defansif kurgusunu da çökertiyor.. Umut en fazla atamadığı gol kadar zarar veriyor.
Ama bu tabi adamın gol vuruşu konusunda beceriksizlik nirvanası yaşamadığı anlamına da gelmez.Girdi yine saçma sapan kaçırdı.
Birader sen de sakatlansana bir şey deneyeceğiz.
Umuttan cacık olmaz Kocakafasıyla bile topa vurmayı beceremiyor adam kaleciyle karşı karşıya kalmayı bile beceremiyo Kim futbolcu yaptıysa Psikoloğa gitmeliyaw allahin GREKO ROMENcisini futbolcu diye kakalamayin yaw