#9 Umut Bulut

Ts mafyasında bu hiç bişey olmaz.
cidden ben kulübümü düşünüyorum hiç bi zaman kişisel bakmadım olaya ama Umut bulu objektif gözle baksam da takıma katkı sağlamıyo Pergel gibi açıp bacakları koşmakla futbolcu olunmuyo önemli olan top tutmak yeri geldi mi topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollamak [Sneijder].Beyler bayanlar söylüceğim tek söz vardır Hamza Hodzamın kurtuluşu Sinan gümüştür bu çocuk yağ gibi akar :D

cidden ben kulübümü düşünüyorum hiç bi zaman kişisel bakmadım olaya ama Umut bulu objektif gözle baksam da takıma katkı sağlamıyo Pergel gibi açıp bacakları koşmakla futbolcu olunmuyo önemli olan top tutmak yeri geldi mi topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollamak [Sneijder].Beyler bayanlar söylüceğim tek söz vardır Hamza Hodzamın kurtuluşu Sinan gümüştür bu çocuk yağ gibi akar :D

Umuta ister objektif bak ister ters bak düz bak ne şekilde bakarsan bak adam yetenek fakiri daha ilk defa futbol topa vuran çocuklar gibi her maç.Bizim çapsızda kesmiyor.En sonunda çileden çıkıp sakatlanmasını istemek kalıyor.O kadar işkenceden sonra oluyor yani elde degil :D

1989285.jpg

Umuta ister objektif bak ister ters bak düz bak ne şekilde bakarsan bak adam yetenek fakiri daha ilk defa futbol topa vuran çocuklar gibi her maç.Bizim çapsızda kesmiyor.En sonunda çileden çıkıp sakatlanmasını istemek kalıyor.O kadar işkenceden sonra oluyor yani elde degil :D
Valla çok şey istedik bu hayattan ama şimdi tek isteğimiz Umut Bulutun kayıplara karışması oldu :D

Lanet gelsin sana. Başka birşey demiyorum. Sana ettiğim küfürlerle harcadığım enerjiye yazık. Defolman dileğiyle. Kazmaların efendisi.

c601f9af14b762271ce3935f74e01a4b.jpg

Edit: Allahım sen affet adamın düğünde bile ellerini bir değişik tutyor.

bu herif ilk 11 başlarsa ıslıklamayan adidir. bu adamdan başka türlü kurtulamayız sürekli ıslıklamalıyız. takımda futboldan açık ara en uzak futbolcu müsvettesi bu adam, verilen parayı çöpe atsan daha iyi.

Yıllardır Umut Bulut'un Kayseri'ye o meşhur golü nasıl atabildiğini düşünüyorum. Bilim adamları incelemeli :)

Bilmeyenler için; VideoLig - Gol, Goller, Video, Görüntüler, Videolar, Gol Görüntüleri - Ligtv.com.tr
Umut Bulut bu golü attıktan sonra öldü ve yerine cıa ajanları tarafından yossi kohen isimli bir israil asıllı bir yahud bla bla blaaa. Espri yapacaktım yemin ediyorum tamamlayamadım sıkıldım. Değmez Umut için.

Benim adim Umut Bulut
Sinan Gümüş 11'i unut
Hamza hocam var başimizda
Sen futbolu tümüyle unut

bu herif ilk 11 başlarsa ıslıklamayan adidir. bu adamdan başka türlü kurtulamayız sürekli ıslıklamalıyız. takımda futboldan açık ara en uzak futbolcu müsvettesi bu adam, verilen parayı çöpe atsan daha iyi.
Renktaş adamın suçu yokki o patlıcan burunlu vizyonsuzu ıslıklamalıyız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle bi kufur yesin ki bi daha arena da maca cikamasin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sinan oynayacak diyen arkadaslarimiz nerede ? Bu herif hamzanin tape'ni bulmustur net. Baska bi aciklamasi yoktur benim icin

Geri
Üst Alt