İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Umut Bullet oleeeey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre çolağa olanlar umarım buna da olur.Güzel bir yuhalanır.
cidden ben kulübümü düşünüyorum hiç bi zaman kişisel bakmadım olaya ama Umut bulu objektif gözle baksam da takıma katkı sağlamıyo Pergel gibi açıp bacakları koşmakla futbolcu olunmuyo önemli olan top tutmak yeri geldi mi topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollamak [Sneijder].Beyler bayanlar söylüceğim tek söz vardır Hamza Hodzamın kurtuluşu Sinan gümüştür bu çocuk yağ gibi akarTs mafyasında bu hiç bişey olmaz.
cidden ben kulübümü düşünüyorum hiç bi zaman kişisel bakmadım olaya ama Umut bulu objektif gözle baksam da takıma katkı sağlamıyo Pergel gibi açıp bacakları koşmakla futbolcu olunmuyo önemli olan top tutmak yeri geldi mi topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollamak [Sneijder].Beyler bayanlar söylüceğim tek söz vardır Hamza Hodzamın kurtuluşu Sinan gümüştür bu çocuk yağ gibi akar![]()
Valla çok şey istedik bu hayattan ama şimdi tek isteğimiz Umut Bulutun kayıplara karışması olduUmuta ister objektif bak ister ters bak düz bak ne şekilde bakarsan bak adam yetenek fakiri daha ilk defa futbol topa vuran çocuklar gibi her maç.Bizim çapsızda kesmiyor.En sonunda çileden çıkıp sakatlanmasını istemek kalıyor.O kadar işkenceden sonra oluyor yani elde degil![]()
Umut Bulut bu golü attıktan sonra öldü ve yerine cıa ajanları tarafından yossi kohen isimli bir israil asıllı bir yahud bla bla blaaa. Espri yapacaktım yemin ediyorum tamamlayamadım sıkıldım. Değmez Umut için.Yıllardır Umut Bulut'un Kayseri'ye o meşhur golü nasıl atabildiğini düşünüyorum. Bilim adamları incelemeli
Bilmeyenler için; VideoLig - Gol, Goller, Video, Görüntüler, Videolar, Gol Görüntüleri - Ligtv.com.tr
Renktaş adamın suçu yokki o patlıcan burunlu vizyonsuzu ıslıklamalıyızbu herif ilk 11 başlarsa ıslıklamayan adidir. bu adamdan başka türlü kurtulamayız sürekli ıslıklamalıyız. takımda futboldan açık ara en uzak futbolcu müsvettesi bu adam, verilen parayı çöpe atsan daha iyi.