#9 Umut Bulut

Football Manager diliyle yazıyorum. Benim gözümde özelliklerinin ederi şudur;

NOT : Oyunu bilmeyenler için söylüyorum, oyunda bir özellik maksimum 20 ile derecelendirilir.

Bitiricilik : 4
Dribling : 5
İlk kontrol : 3
Kafa vuruşu : 3
Orta yapma : 3
Teknik : 1
Çalışkanlık : 13
Özel yetenek : 1

Peki ideal bir forvet için gerekli minimum özellikler nedir ?

Bitiriclik : 17
Dribling : 14
İlk Kontrol : 15
Kafa Vuruşu : 15
Orta yapma : 11
Teknik : 11
Çalışkanlık : 14
Özel Yetenek : 13

yani anlayacağınız, Umut Bulut, olsa olsa bir amatör küme forvetidir. Yani benim göbek eritmiş, kas yapmış halim.

dripling 5 mi
sen umutu ne zaman top sürerken gördün haci
kocaman bir 0

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Football Manager diliyle yazıyorum. Benim gözümde özelliklerinin ederi şudur;

NOT : Oyunu bilmeyenler için söylüyorum, oyunda bir özellik maksimum 20 ile derecelendirilir.

Bitiricilik : 4
Dribling : 5
İlk kontrol : 3
Kafa vuruşu : 3
Orta yapma : 3
Teknik : 1
Çalışkanlık : 13
Özel yetenek : 1

Peki ideal bir forvet için gerekli minimum özellikler nedir ?

Bitiriclik : 17
Dribling : 14
İlk Kontrol : 15
Kafa Vuruşu : 15
Orta yapma : 11
Teknik : 11
Çalışkanlık : 14
Özel Yetenek : 13

yani anlayacağınız, Umut Bulut, olsa olsa bir amatör küme forvetidir. Yani benim göbek eritmiş, kas yapmış halim.
Teknik filan baya SIFIR.

12246768_423626604509082_7976804411913103387_n.jpg

Her defasında düşünüyorum ama bulamıyorum arkadaş, bu herifi hiç kimse Galatasaray'a yakıştıramazken Hacizator neden ilk 11 oynatıyor? Bu herifin oynamak için en azından bir tane iyi futbolculuk özelliği olması gerekmez mi? Soruyorum bu herifin kadroda olmasını sağlayan özelliği nedir?

Seni futbolcu yapana, seni bu takima getirene ve sana YAZIKLAR OLSUN VE LANET OLSUN ! OLMAZ OLSUN BöYLE BIR TOPCU; SEN TOPCU BILE DEGILSIN; YERINE DIREK KOYSAK TAKIMA DAHA FAYDALI OLUR !

Bu takimdan gidecegine kadar sana hergün küfü küfür küfür edicegim umuuuuuut ! KANSER EDIYORSUN BENI CUNKU ! KüFüR !

Her defasında düşünüyorum ama bulamıyorum arkadaş, bu herifi hiç kimse Galatasaray'a yakıştıramazken Hacizator neden ilk 11 oynatıyor? Bu herifin oynamak için en azından bir tane iyi futbolculuk özelliği olması gerekmez mi? Soruyorum bu herifin kadroda olmasını sağlayan özelliği nedir?

Çok iyi bir "EVLAT" olması.

Hamza da defoldu gitti, bakalım şimdi n' apacaksın? Artık sen düşün!

Geri
Üst Alt