#9 Umut Bulut

küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür
Vay, küfür iması ha? 1 hafta dinlendirelim seni Musap.

l98rNE.jpg

elleri vücudundan bağımsızlığını talep ediyor her maç . ahtapot gibi herif

Jardel-Hakan Sükür-Arif Erdem-Necati Ates-Ümit Karan-Milan Baros-Johann Elmander-Didier Drogba

simdi de gel de bu iki anti futbolcu lari full cek

umut bulut sayfasını her gördügümde cok pis küfür edesim geliyo hemen .. yazamıyoruz işte ! Biiiiiiiiiiiib

Valla şu anda serbest kalsa, en fazla bir sezon Gaziantepspor, Eskişehirspor gibi takımlarda dolaşır, sonra ver elini PTT 1. lig. Gerçi orda bile zor oynar. Aklım hayalim almıyor bu adama neden sürekli şans veriliyor. Alt yapımız bu kadar mı kötü? Orda mevkisi forvet olan herhangi bir oyuncuya şans versek, eminim en az Umut kadar oynar. Biz de en azından genç olduğu için saç baş yolmayız.
Mancinili sezonda Berk Ismail vardı, o çocuk için 4-0 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı dönüm noktası olabilecekti hayatında ama bu kazma yok etti o şansı.

Durum 0-1 ikinci yarının başlarındayız ve bu yeteneksiz kütük kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve yanında bomboş şekilde duran Berk Ismail var. Ona versr topu çocuk gol atıp özgüven patlaması yaşayacaktı ve biz de gelen moralle muhtemelen o maçı çevirecektik 10 kişi kalmamıza rağmen.

Ama bu odun herif ne yaptı? Gitti her zamanki gibi kaleciyle tek başına kaldığında topu kaleciye nişanladı.

Maçın gerisi malum zaten. Bu yetmezmiş gibi hemen bu pozisyondan sonra Mancini Berki oyundan aldı ama bu kütük herif bu odun herif hâlâ sahada kaldı. O yaptığı mallık için ödüllendirildi bir nevi.

O an gerçekten şaşırdım bu oduna mı kızayım ve söveyim diye yoksa Manciniye mi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çöp diyeceğim ama bazı ülkelerde çöp bile kullanışlı bir şey. Bu herif ne işe yarıyor aga?

tapatalk

Mancinili sezonda Berk Ismail vardı, o çocuk için 4-0 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı dönüm noktası olabilecekti hayatında ama bu kazma yok etti o şansı.

Durum 0-1 ikinci yarının başlarındayız ve bu yeteneksiz kütük kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve yanında bomboş şekilde duran Berk Ismail var. Ona versr topu çocuk gol atıp özgüven patlaması yaşayacaktı ve biz de gelen moralle muhtemelen o maçı çevirecektik 10 kişi kalmamıza rağmen.

Ama bu odun herif ne yaptı? Gitti her zamanki gibi kaleciyle tek başına kaldığında topu kaleciye nişanladı.

Maçın gerisi malum zaten. Bu yetmezmiş gibi hemen bu pozisyondan sonra Mancini Berki oyundan aldı ama bu kütük herif bu odun herif hâlâ sahada kaldı. O yaptığı mallık için ödüllendirildi bir nevi.

O an gerçekten şaşırdım bu oduna mı kızayım ve söveyim diye yoksa Manciniye mi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Zaten o maçtan sonra dedim ben berk ismailin içine messide kaçsa o saatten sonra bizde dikiş tutmaz diye bu umut denen kazma belki o çocuğun futbol kariyerini bitirdi o maçta.

Keline tüküreyim umud.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9 numara bide bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt