Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.601
- 6.734
- 2.323
Seni topçu yapanı mukulamak lazım
Seni bu takıma alanın ben gelmişini geçmişini mukulayım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni topçu yapanı mukulamak lazımSeni bu takıma alanın ben gelmişini geçmişini mukulayım
Ben de tam duvara yumruk atacaktım ki son anda arkadaşım yetişti araya yastık koyduHafta içi araştırdım bulamadım, yemin ederim üşenmedim aradım. PetrolOfisi SGK da başlamış kariyerine oradan Ersun Yanal döneminde Ankaragücü kulübüne transfer olmuş. Bu takımlar yok ama bu ne olduğu belirsiz şey hala bizim başımıza bela.. Yemin ederim bu sezon bu adam yüzünden hem telefonumu kırdım, bugün sevgilimin aldığı bilekliği kırdım yakında kafamı kıracağım diye korkuyorum.
Hafta içi araştırdım bulamadım, yemin ederim üşenmedim aradım. PetrolOfisi SGK da başlamış kariyerine oradan Ersun Yanal döneminde Ankaragücü kulübüne transfer olmuş. Bu takımlar yok ama bu ne olduğu belirsiz şey hala bizim başımıza bela.. Yemin ederim bu sezon bu adam yüzünden hem telefonumu kırdım, bugün sevgilimin aldığı bilekliği kırdım yakında kafamı kıracağım diye korkuyorum.
Umut iyi çocuk. Çok çalışıyor koşarak.Şunun bu takımda olması skandal, başka açıklaması yok, bu ülkeden de nefret etme sebebisin, koskoca ülkede bir kişi çıkıp ''aga noluyor bu herif Galatasarayda nasıl oynuyor ulan şaka mı bu gönderin şunu'' demiyor
Turkiyede Hamza Hamzaoglu fanlari olunca maalesef kimse demez.Adama facebooktan diyorum bu hocadan cacik olmaz diyorum yok diyor kalbi temiz hocamiz hicbir yere gidemez yonetimin sucu diyor saka gibi taraftar kitlemiz var.Şunun bu takımda olması skandal, başka açıklaması yok, bu ülkeden de nefret etme sebebisin, koskoca ülkede bir kişi çıkıp ''aga noluyor bu herif Galatasarayda nasıl oynuyor ulan şaka mı bu gönderin şunu'' demiyor