#9 Umut Bulut

Ulan o degilde 3 senedir takimda sakatlanmiyor lan herif.Ne kadar beddua etsek o kadar oynuyor.Adamin soyle 1 ay sakatlandigini gormedik tabiki kimse istemez sakatlanmasini ama boyle topcuya artik katlanamiyorum.Adam bonzai gibi kafa yapiyor yahu her gordukce uyusturucu bagimlisi gibi hissediyorum.

Ulan o degilde 3 senedir takimda sakatlanmiyor lan herif.Ne kadar beddua etsek o kadar oynuyor.Adamin soyle 1 ay sakatlandigini gormedik tabiki kimse istemez sakatlanmasini ama boyle topcuya artik katlanamiyorum.Adam bonzai gibi kafa yapiyor yahu her gordukce uyusturucu bagimlisi gibi hissediyorum.
Umut çok iyi pro sporcu hayatı yaşıyor yani ondan sakatlanmiyor. Birazda futbolcu olsaydı iyi olurdu :(

Şunun bu takımda olması skandal, başka açıklaması yok, bu ülkeden de nefret etme sebebisin, koskoca ülkede bir kişi çıkıp ''aga noluyor bu herif Galatasarayda nasıl oynuyor ulan şaka mı bu gönderin şunu'' demiyor
erman toroğlunun son yazılarını okumadın veya tv d hiç izlemedin galiba sürekli umutu ve burakı eleştiriyor keza uğur meleke sürekli hamza abiye giydiriyor evlat kontenjanı filan..
lobi mobi hikaye yani hamza abi akıllı bir adam değil analiz yeteneği sıfır umut koşuyor moşuyor sanıyor o da adam 32 yaşına gelmiş her özelliği vasatın altına inmiş duygusalve takıntılı bakıyor sürekli bu yeteneksiz adama mecbur bırakıyor bizi maalesef..
adam gibi teknik adam olsa lobi filan kalmaz yani cart diye keser takımdan ama nerde:(

25 yıldır futbol izliyorum, o günden beri galatasaray da izlediğim en kötü en yeteneksiz forvet bu adam. nasıl bu takımda oynuyor aklım almıyor. Aslında kendide bunun farkında sahada iyice aptallaşmaya başladı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutu yedege bile alınmıcak br oyuncu aksiharda oynar ama bizde oynayamaz forvet dedigin adam gol atıcak golllllllllllllllllllllll başka acıklaması yok. pres yapıyomus rakibi bozuyomus bunları selçuk yapsın jose yapsın kim yapar sa yapsın

En sonunda taraftar bu adama dalacak. Bunu oynatana hala kadroda tutana öyle küfürler ediyorum ki anlatılmaz. Resmen sinir hastası yaptılar adamı.
Ulan şikeciler böyle adamları kapısının önünden geçirmez. Taraftarları ağlata ağlata gönderirler böyle adamları.

Maçı radyodan dinlediğimde umut denen kazmaya gelen şok gollerden sonra nefretim o kadar arttı ve o kadar ağır hakaretler ettim. Fakat o pozisyonları gördükten sonra yazıklar olsun dedim. Bu kadar şerefsizlik olmaz. heleki o kendisini atan ve yüzünü tutan o rizeli oyunculara her türlü bedduayı ettim.

Trt radyoda maçı anlatan şerefsizde hiç bundan bahsetmiyor. Bizim takım golü attığında fazla bağırmayan adam rize golü attığında kıçını yırtıyor.

Son düzenleme:
221271ae8f29cee65d18da70c348c9d5.jpg

a6004c4354dc116ed55aedbaa821fe1e.jpg

e3cbd1f9f1945381be4c931bc18835a7.jpg

89fbf124223f3b3db4319454282df28f.jpg

Tipe gel.

nekadar kazma olursa olsun GSe yakismasada en azindan savasiyor bazileri gibi izlemiyor.
o kirmiziyi yedikten sonra goller geldi, tek kosan adam sanki.
hakemde resmen bittirdi adami bugün böyle sari ve onun ardindan sari kirmizi ancak art niyetli hakem verir.
hele o 2 yedigimiz golde sariyi yemisti adama temasi bile yok.
tam kardesime dicektim bölye bir serbest vurustan birde gol düserse diyene kadar gol düstü.
sonra birde utanmadan kirmiziyi veriyor.
kötü olsun olmasinlar bu maci bir nevi hakem belirledi !!!

Son düzenleme:
küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür

Taraftar yuhalamadığı sürece bu umutta sarbide oynamaya devam eder taraftar kepaz kabul edelim

Adam forvet ama forvet meziyetlerinin hiçbiri yok.Sadece koşmak koşmak koşma sonra takılıp düşmek.
Ulan yemin ederim kafa topuna bile çıkmasını bilmiyor bu herif.Olcan bile bundan güzel kafa vurmuyorsa ben adam değilim.Yani hamza bunun nesine aldanıpda oynatıyor aklım almıyor.Forvet dediğin gol atamıyor sadece pres yapıyorsa afedersinde öyle forvete bilmem ne yapayım ben.
Yani bu oduna verdiğimiz şansı sinana verseydik en azından oynuya oynuya açılırdı.Tamam sinan çok iyi değil fakat en azından ne kadar maç oynarsa o kadar kendini geliştirirdi.

Umut için twitter da yada başka bir yerde organizasyon yapılması zamanı geldi. Ben bu adamın birdaha forma giymesini görmek istemiyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla şu anda serbest kalsa, en fazla bir sezon Gaziantepspor, Eskişehirspor gibi takımlarda dolaşır, sonra ver elini PTT 1. lig. Gerçi orda bile zor oynar. Aklım hayalim almıyor bu adama neden sürekli şans veriliyor. Alt yapımız bu kadar mı kötü? Orda mevkisi forvet olan herhangi bir oyuncuya şans versek, eminim en az Umut kadar oynar. Biz de en azından genç olduğu için saç baş yolmayız.

Geri
Üst Alt