#9 Umut Bulut

Seni topçu yapanı mukulamak lazım :@ Seni bu takıma alanın ben gelmişini geçmişini mukulayım

Seni topçu yapanı mukulamak lazım :@ Seni bu takıma alanın ben gelmişini geçmişini mukulayım

Hafta içi araştırdım bulamadım, yemin ederim üşenmedim aradım. PetrolOfisi SGK da başlamış kariyerine oradan Ersun Yanal döneminde Ankaragücü kulübüne transfer olmuş. Bu takımlar yok ama bu ne olduğu belirsiz şey hala bizim başımıza bela.. Yemin ederim bu sezon bu adam yüzünden hem telefonumu kırdım, bugün sevgilimin aldığı bilekliği kırdım yakında kafamı kıracağım diye korkuyorum.

Her hafta bizleri bunlara maruz bırakan imkanı olupta sesini duyurmayan özellikle İstanbul'da yaşayan sözde taraftarın Allah belasını versin. Nasıl taraftarsınız siz lan.

Hafta içi araştırdım bulamadım, yemin ederim üşenmedim aradım. PetrolOfisi SGK da başlamış kariyerine oradan Ersun Yanal döneminde Ankaragücü kulübüne transfer olmuş. Bu takımlar yok ama bu ne olduğu belirsiz şey hala bizim başımıza bela.. Yemin ederim bu sezon bu adam yüzünden hem telefonumu kırdım, bugün sevgilimin aldığı bilekliği kırdım yakında kafamı kıracağım diye korkuyorum.
Ben de tam duvara yumruk atacaktım ki son anda arkadaşım yetişti araya yastık koydu :(

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O ersun yanalı da mukulayım emi.Türk futboluna berbat oyuncu çıkarmış pezo

Nasıl kirli bir çarkın dişlisiniz ki hiçbir halt yapmamanıza rağmen her maç ilk 11 çıkıyorsunuz? Bu neyin torpili? Galatasaray kimlere kalmış, yazık yahu..

Affedersiniz de bundan nasil topcu olmus yahu herif ozurlu gibi kosuyor sadece.

Takimda o kadar beyinsiz futbolcu var ki. En büyük sorunlardan biri bu.

Sanki bu kadar beyinsiz futbolcu oldugu yetmiyormus gibi hepsi de sahada yer aliyor.

Yasin,Umut,Burak,Sabri. Kafadan 4 tane beyinsiz adam ilk 11 de basliyor.

Bu adamın şu an bankada nerden baksan 5milyon eurodan fazla parası vardır.Adalatini sevdiğimin dünyası

Ya o degilde su kirmizi kartta gordugu pozisyonda kahkaha attim yahu.Adam deli danalar gibi yere dustu ikili mucadelede Turk Hava Yollarini gecti yahu. Birde ziplamasi olunca insan icine bir gulunecek duruma dusuyor.

kirmizi karti cok haksiz faul bile yok

5 dk once buraga tekme salliyorlar net kirmizi hakem sari veriyor

hakem okul cocuguydu

kısmet abi hakkaten kısmet bu adam nasıl biz de oynuyor hiçbir anlamı yok harbi kısmet

Şunun bu takımda olması skandal, başka açıklaması yok, bu ülkeden de nefret etme sebebisin, koskoca ülkede bir kişi çıkıp ''aga noluyor bu herif Galatasarayda nasıl oynuyor ulan şaka mı bu gönderin şunu'' demiyor

Şunun bu takımda olması skandal, başka açıklaması yok, bu ülkeden de nefret etme sebebisin, koskoca ülkede bir kişi çıkıp ''aga noluyor bu herif Galatasarayda nasıl oynuyor ulan şaka mı bu gönderin şunu'' demiyor
Umut iyi çocuk. Çok çalışıyor koşarak.
Lobisi var geçmişten üstelik.
Evladımız yani.

Yıl olmuş 2015 olacak 2016. Hedef avrupadan bir kupa. ..bu anti pro. Kafayla hikaye anlatmasın kimse taraftara

Turkiyede Hamza Hamzaoglu fanlari olunca maalesef kimse demez.Adama facebooktan diyorum bu hocadan cacik olmaz diyorum yok diyor kalbi temiz hocamiz hicbir yere gidemez yonetimin sucu diyor saka gibi taraftar kitlemiz var.

Geri
Üst Alt