#9 Umut Bulut

Lan Drogba kalsaydı da frikikleri Muslera atsın razıydım ben.Takımda burak ve umuttan başka forvet yok. Pardon forvet demişim, bunlar değil forvet adam bile değiller.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisine yapılan övgü içerikli mesajların hepsi fenerle oynadığımız Türkiye Kupası maçından sonra dile getirilmiştir. Zaten o maçtan sonra bir daha Umut'tan haber alamadık malesef.

Hayatımda ilk defa maç izlerken sinirimden vucut titremesi yaşadım vallahi. Ama koşuyor pres yapıyor he. Pressi ile resmen dalga geçtiler yazık be.
O son posisyonda ölüyordum az kalsın galiba. Korktum la

allah bizim belamızı verdi umutla burak takıma geldi. inşallah sizinde belanızı verir bu takımdan defolup gidersiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz utanması varsa birdaha floryada antremana çıkmaz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Güneş Kerim ve Gökhan Töre'yi alarak maçı aldı. Biz ise Burak çıkınca Umut'a kalıyoruz. Allah bizim belamızı vermiş. Hamza Hamzaoğlu Allah seni kahretsin.

Götü boklu Leicester City'nin 2 forveti Wardy ve Mahrez 16 maçta 26 gol Galatasaray'ın forvetleri Burak ve Umut 15 maç 9 gol.Söylenecek söz yok.Bu takıma "forvet ihtiyacımız varmış gibi gösteriliyor" diyen DANGALAK vardı takımın başında.

Ulan biraz utanır insan da kendi ayrılıp çekip gider bu kadar mı yüzsüz adamlarsınız.

Hayatımda etmediğim küfürleri bu adama ettim, bu adam yüzünden 2 defa forumdan ceza yedim, her maç saç baş yoldum, ve daha neler neler..

diyecek bir söz bulamiyorum artık, forumda konularda görünce bile refleks olarak küfür ediyorum.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt