Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.670
- 5.073
- 1.373
burak'tan daha ii oldugu gercegi degismicek. burak kesinlikle gitmeli. umut yedek santrafor olarak kalabilir..
hadi oradan ikiside galatasarayda oynayamaz hele umut hiç oynayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak'tan daha ii oldugu gercegi degismicek. burak kesinlikle gitmeli. umut yedek santrafor olarak kalabilir..
hadi oradan ikiside galatasarayda oynayamaz hele umut hiç oynayamaz
takımda oynayamayacak 17 tane futbolcu saydım, hepsini gönderebilecez mi ?
bazıları mecbur kulüpte kalacak.
gidecekler listesinde
1- sabri
2-umut
olmalı
Allah seni kahretsin senin ayakların dert görsün.Ulan bu kadar aldığı parayı haketmez mi bir oyuncu
-Tapatalk-
Memleketline sövüyon mu.Biz buna sövüyoruzda herif evine gidiyor küvetinde eşiyle köpük partisi yapiyor.
![]()
Canlı canlı gördün adamı la bugünGençliğimi yedi bitirdi herif.Bu bizde biraz iyi olduğu sıralar cuma namazında karşılaştım bununla ne bilim böyle olacağını bilsem peşin peşin söverdim yüzüne
-Tapatalk-
Canlı canlı gördün adamı la bugün![]()
Canlı canlı gördün adamı la bugün![]()
Ben o kadar yakında görsem agız burun dalarım ne ceza verirlerse versinler umrumda olmaz bizi kanser etti.Olm adamla yan yanaydık daha önce ne diyosun
-Tapatalk-
Ben o kadar yakında görsem agız burun dalarım ne ceza verirlerse versinler umrumda olmaz bizi kanser etti.![]()
Bam diye vuruyor, kalenin neresine giderse gitsin maksat o zaten.Ulan kacirdigi pozisyonu gördüm de inanamadim.
Buna golcü demek icin bin sahit lazim. Pozisyon cok müsait, köse bombos, basit bir vurusla gol yapabilirsin. Zor pozisyon falan da degil. Adam kalecinin tam üstüne vuruyor. Topcu falan degil.