#9 Umut Bulut

Yemin ediyorum topa vurmadan atamaz dedim.Adamın topa gidişinde bile hayır yok çünkü.Resmen bunun bizde forvet olarak çıkması utanılacak bir durum.Bu herif nasıl futbolcu olmuş bilim adamları üstüne baya araştırma yapması lazım.

Zamaninda Gökhan Ünal milli golcüydü, Necati Galatasaray´in yildiziydi, ozaman Umut´da Ankara/Trabzon´da oynuyordu. Ücü asagi yukari ayni yastayken, ikisi ikinci ligde, birisi de cillop gibi sözlesme ile Galatasaray´in ikinci forveti ise, burada bir terslik vardir... özellik ile Umut´un tamami ile fiziksel özellikleri ile ligde yer edinmis bir oyuncu oldugunu var sayarsak. Neco ile Gökhan akilli topculardi. Demekki Umut daha akilliymis... (!)

Şimdi bu adama sövüyorum ediyorum ama aldığın paralar haram olsun falan diyemem. Ama onunla sözleşmeleri imzalayana derim. Aldığınız para haram olsun...

Oynatmayın arkadaş...

Sonra taraftar ayıp etti oluyor. Ulan sadece Mancini sezonunda bu mal ve çıplak kral yüzünden kaç maç puan kaybettik. Belki şampiyon bile olurduk bu mallar verimli olsaydı...

Adam formsuz diyenlerede kızıyorum. Formsuz falan değil kardeşim açık ara yetersiz...

Kapasite bu. Nasıl Şahin , Golf R ile kapışamazsa buda öyle...

Neymiş mücadele ediyormuş. Ulan banada yıllık 1.8 m garanti verin bende şu 5-6 kilo fazlalığıma rağmen it gibi koşarım sahada...

İşin bu tabi ki mücadele edecek...

Hangi patron bizi işimizi yaptığımız için tebrik ediyor?

Adam para karşılığında bu işi yapacaksın diyor sende ok diyorsun...

Neyse konu çok uzadı , Umut ve Burak sie...

Bu ve ekürisi yüzünden kaç senedir adam gibi bir maç izleyemedik.Defolun gidin artık yeter Galatasaray'ımızın kanını emdiğiniz.

CYTJYjoUkAAW7PP.jpg

Olmuyor iste. Taraftar nefret ediyor, senerlerdir ayni yüzleri görüyoruz orada. Kendiside bundan zarar görüyor.

Denizli de inat edip oynatiyor gibi. Umut'un gitmesi herkes (taraftar, Umut, yönetim, Denizli) icin olumlu olur.

Ulan birine bakıyorsun Gomez var diğerine bakıyorsun Van persie & Fernandao var Hamsı kafalılarda bile Cardoza var bizde Umut yeteneksizi var.
Yani koskoca alnı şanlı Galatasaray, Avrupada namı olan Galatasaray ve bakıyosun takımda Umut var.
Yani insan isyan etmesinde ne yapsın abi

Son düzenleme:
bu adam'a neden aciyorlar ?

Ulan para aliyorsun tomarla hemde .. sen o bos kaleye atamiyorsan anana avradina soverler .. yeridir yani

yada orda cikip gidecen sozlesmeyi fesh edecen tek tarafli defolup gitecj

bu adam'a neden aciyorlar ?

Ulan para aliyorsun tomarla hemde .. sen o bos kaleye atamiyorsan anana avradina soverler .. yeridir yani

yada orda cikip gidecen sozlesmeyi fesh edecen tek tarafli defolup gitecj

abartma futbol bu eğlence sektörü dünyada futboldan daha önemli şeyler var kimsenin anasına bacısına sövme hakkınız yok bu bir oyun bu kadar ciddiye almayın birde bazıları yazmış bilseydim ağız burun dalardım diye bu adam sporcu forumdan herhangi birinize bir koysa fukara sümüğü gibi yere yapıştırır.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Vay be sadece pres yapıyor taklidi yaparak kaç milyon ayro kazanıyordun sen Umutcuğum??
Bende 1 ay oramı buramı yırtıyorum 3-5 kuruş kazanacam diye bin türlü tipin kahrını çekiyorum
Adaletin var mı lan dünyaa
Senide seni oraya getirenide tutanıda ...

senin bu zavallı halnine rağmen daha hala forvet almıyorlarsa bunlarada yazıklar olsun!!!
kepaze birde özür diliyor utanamdan

Sabah aksam sana küfür ediyorum Umuuuut !!!! Adam akilli Forvet alin Koca GALATASARAY burasi !!!

Futbolla alakasi olmayan oyununa ragmen verim beklenmesi sacmaydi ama bu kadar buyuk tepkiye ragmen oynatilmaya devam edilmesi daha da sacma. Umut'a tepki gosteren taraftara degil de bu tepkinin bilinmesine ragmen oynatilmasini saglayan, turkiyedeki td-yonetim-menajer sistemine yuklenilmesi daha mantiklidir renktaslarim. Konu maaslarina ve verilen tepkilere gelince prof topcu oluyorlar, saygi gostermemiz gerekiyor ama konu yerli-yabanci durumuna gelince evlatlarimiz oluyorlar, bunun kokten degismesi elzemdir.

Geri
Üst Alt