#9 Umut Bulut

12507378_1045511262179960_5715205603894095721_n.jpg

Millet 10 bin liraya böbreğini satıyor

Bu adam yılda 5 mlyon 500 bin kazanıyor

Ay burnu kanamış cnm yaa :dispirited:

Umut Bullet'in yerine masörümüz veya malzemecimizi oyuna soksak yemim ediyorum daha faydali olur

Sosyal medyada ajitasyonun dibine vuruluyor lan. Devam edin siz 3 yıllık yeni sözleşme ile beraber belki burnundaki acıyı bir nebze olsun hafifletebiliriz ha ne dersiniz. Tomarla para alıyor lan bu adam istese yeni burun taktırır anasını satıyım bizim çektiğimiz ''acı'' nolacak. Tonla para verip aldığımız formaların karşılığı boş kaleye iteklenemeyen gol olarak hafızalarımıza kazınıyor var mı daha büyük ''acı''. Ayrıca Umut'un ne suçu var demeyin sakın bana. Real istese gitmez bu herif ve 2-3 arkadaşı daha yemin ediyorum sülük gibi yapıştılar.

Ya çıldırmamak elde değil arkadaş bu ülkede pandev daha 2.maçında ıslıklanmadı mı kim çıkıp ajitayon yaptı taraftar ayıp etti dedi.

Daha 1 ay önce gencecik rodriguez ıslıklanmadı mı 2 tane pas hatası yaptı diye kim çıktı bu adamı korudu..Herkes sallıyordu

Neymiş taraftar umuta ayıp etmiş.Küfür tabii ki olmamalı ama stadyumda ''umut dışarı'' demenin neresi ayıp.Ne yapsın bu insanlar nasıl tepki göstersin.

Maçta tepki gösterme morali bozulur,sosyal medyada tepki gösterme morali bozulur ee nasıl tepki olacak...

Burnu kırılmıs hemen zam yapalım kendisine.Ayrica Denizli'nin umutu yeteneksiz ama bakin sakat sakat oynuyor evladimiz modunda oynatmasida midemi bulandirmadi degil.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya çıldırmamak elde değil arkadaş bu ülkede pandev daha 2.maçında ıslıklanmadı mı kim çıkıp ajitayon yaptı taraftar ayıp etti dedi.

Daha 1 ay önce gencecik rodriguez ıslıklanmadı mı 2 tane pas hatası yaptı diye kim çıktı bu adamı korudu..Herkes sallıyordu

Neymiş taraftar umuta ayıp etmiş.Küfür tabii ki olmamalı ama stadyumda ''umut dışarı'' demenin neresi ayıp.Ne yapsın bu insanlar nasıl tepki göstersin.

Maçta tepki gösterme morali bozulur,sosyal medyada tepki gösterme morali bozulur ee nasıl tepki olacak...
Umut bey lutfen yedek klubesine bekleniyorsunuz eger zahmet olmazsa buyrun disari demeliydi taraftar cok ayip oldu hakikatten?

CYjJxM2WcAAoBHJ.jpg

Golcü falan değil ama Burak denen adamdan binlerce kere daha iyi ve özverili bir insan olduğu kesin.

Sene de 1.850.000 Euro alması onun da bir canı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Umut Bulut'un bizdeki ilk macini,süper kupada feneri 3-2 yendigimiz,Umut'un da iki gol attığı maci denk gelirseniz tekrar izleyin.geçenlerde a sporda tekrarı yayınlanıyordu, izleyeyim dedim.Umut o dönem Toulouse'den dönmüstü,o maçta da şimdiki dönemine gore kıyaslayinca,çok daha diri görünüyordu, top falan sürebiliyordu, arada al-ver işlerine bile giriyordu. Şimdiki halinden çok daha etkili ve güçlüymüs yani.Herhal bizde yaşı ilerledikçe (33'e geldi) ve Türkiye ligindeki yetersiz gelişim ortamından da kaynaklanan etmenler sebebiyle; özelliklerini yavaş yavaş yitirdi, forvet rotasyonunun sadece umut & burak üzerinden dönmesi, taraftarın tüm sabrını taşırdı ve Umut'u iyice çekilemez hale getirdi.Mesela su kadroda umut 3. forvet olsa, o kadar da goze batmazdi ama sürekli 11 çıkıp saç baş yoldurdugundan, taraftar da delirdi,herifin ana bacı kalmadı.

senin kirik burnuna sokayim ben
defol git su takimdan it

arkadaş sanki taraftar dövdü de bu hale geldi adamın yaptığı işin risklerinden birisi bu

Çeptalk

Burnu kırıksa oynamasın o zaman. Biz de kendisini görmek istemiyoruz zaten. Ama maç başı parası var di mi ;)

Bunu bu halde oynatmanin tek sebebi taraftarin buna karsi yumusamasini saglamakti.Basarili olundu bravo size.

Yallah Umut yallah ne beklisen
Yüreğimde kan eklisen
Hiç Allah'tan korkmisan
Beni yolda bırakisen
Yallah Umut yallah apar(götür) beni

Yallah Umut yallah apar beni
Bursaya da götür beni
Yarimin gözü yoldadır
Evleri çay üstündedir
Yallah Umut yallah apar(götür) beni

Yallah Umut yallah yolda durma