#9 Umut Bulut

Gignac yine süper bir gol atmis. 26 mac 21 gol. Evet Meksika ligi diyebilirsiniz ama bizim iki kazmadan cok daha iyi bir futbolcu oldugu kesin. Kimse begenmiyordu bu adami yazin.

(Neden mi bu konuya atiyorum bu golü? Cünkü Gignac konusunu bulamadim)

[VINE]inPAhHxTXgl[/VINE]

Ardına gelecek paf oyuncusu... Volkan Pala..
U21 Ligi’nde Sarı-Kırmızılı formayı giyen 1997 doğumlu Volkan bu sezon 14 maçta oynadı, 1 gol attı.

Doğru söyleyin bu hangi genel kurul üyesinin yeğeni..

Halı saha takımımda bile görmek istemeyeceğim bir oyuncudur kendisi. Sırf koşsun diye adam oynatılmaz halı sahada bile. Hiçbir şekilde göze hoş gelen bir hareketi yok.

Artık söylenecek söz yok.. Artık ne yaparsa yapsın 11 oynayacak. En az 2017 mayısa kadar burada.

Her maç rakip takımın 3. stoperi gibi oynaması yetmiyormuş gibi bu maçta yaptığı asistle rakibin hücumuna da katkıda bulunmaya başladı. Sene sonuna kadar Allah'tan hepimize sabır diliyorum.

Ardına gelecek paf oyuncusu... Volkan Pala..
U21 Ligi’nde Sarı-Kırmızılı formayı giyen 1997 doğumlu Volkan bu sezon 14 maçta oynadı, 1 gol attı.

Doğru söyleyin bu hangi genel kurul üyesinin yeğeni..
Umudboulutun forvet oynadığı bir takımın altyapısının forvetide böyle olur tabi. Kanser her yere yayılmış

4 - 6 - 0 taktiğine geçmeliyiz başka çare yok umut artık iyice azıttı rakibe asist yapıyo yakında gol de atmaya başlar.

Yerinde olsam tum Galatasaray taraftarindan ozur dileyerek an itibari futbolu biraktigimi aciklarim.

Oynamasinin hicbir sekilde izahi yok. Kendine sorsan oynamak istiyormusun diye evet diyeceginden supheliyim.

Bunu bundan sonra oynatan adam serefsiz haysiyetsiz alagavat bir haindir.

Gignac yine süper bir gol atmis. 26 mac 21 gol. Evet Meksika ligi diyebilirsiniz ama bizim iki kazmadan cok daha iyi bir futbolcu oldugu kesin. Kimse begenmiyordu bu adami yazin.

(Neden mi bu konuya atiyorum bu golü? Cünkü Gignac konusunu bulamadim)

[VINE]inPAhHxTXgl[/VINE]

İyi oldu gelmediği futbolu değilde parayı seçen adamlardan hayır gelmez

Meksikada istediği kadar şov yapabilir

Sırasıyla forvette Tanju Çolak, Roman Kosecki, Hakan Şükür, Arif Erdem, Thorsten Gütschow, Saffet Sancaklı, Dean Saunders, Adrian Ilie, Mario Jardel, Ümit Karan, Necati Ateş, Milan Baros, Shabani Nonda, Johan Elmander, Didier Drogba görmüş bir neslin Umut Bulut'a maruz bırakılması insanlık suçudur..

Gignac bizim önerdigimiz 2.5m avroyu reddedip 3m avro imza parasi ve yillik 3.5m avro istemişti

Geri
Üst Alt