#9 Umut Bulut

Galatasarayi bitirdi
Yanlis pas verdi Sneijderin sari kart almasina neden oldu ve Sneijder haftaya cezali duruma dustu
Kale dibinden goller kacirarak taraftari bitirdi
Olmayan pozisyon da serefsizce 9 kisi oynayan rakibe karsi kendini yere atti hakemin kariyerini bitirdi,nu macin Turk futbol tarihine gecmesine sebep oldu.

ALLAH BELANI VERSIN SENIN SEREFSIZ.

CbwfBZAWIAATjlb.jpg

O andan beri bu pozisyona gülüyorum. Biir de Salih eklenince bir anda kahkaha attım.

Bu adamdan daha kötü forvet futbolcusu gelmemiştir bu kulübe söylemiştim.
Hata yaptım galiba. En kötü futbolcusudur bence. Mustafa Sarp top diye oynar bununla

NKFVaklınaK

Bu akşam taraftar grupları bildiri yayınlayıp bütün suç umuta atılmalıdır. Zaten istemiyordyk bu akşam tarihi fırsat geçti elimize.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hem kazma hem emek hirsizi.derhal götüne tekme vurulsun pis herif.

CbwfBZAWIAATjlb.jpg

O andan beri bu pozisyona gülüyorum. Biir de Salih eklenince bir anda kahkaha attım.

Şu pozisyona böyle vuran adamın lisansını yırtarım Başkan olsam. Bir de üstüne boş kaleye kafayı dışarı vurdu. Resmen sabrını sınıyor taraftarın. En sonunda biri bıçakla kovalayacak bunu sahada

Bu adamın yerine oyuncu çıkartamıyorlarsa altyapıyı da bu gece kapatsınlar.

Bu kadar kötü futbolcu olup bu kadar para kazanan kişi yoktur herhalde dünyada.

Galatasaray tarihinde izlediğim en yeteneksiz forvet. Bu adamı muhtaç eden yönetim de gidecek bu kararlar yüzünden. Bu adamı oynatan da bundan daha suçlu daha hatalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç sinirlenmeyin.. keyfini çıkarın bu kazmanın...

Hani sirke gitmişsiniz gibi düşünün

:)

Vallahi diyecek birşey bulamıyorum :)

o değilde gecenin konusu olması geren adamdı. ama çok şanslı ki başka şeyler konuşuluyor. Bu adamın futbolcu olduğuna dahi inanmak zor gerçekten

Hahaha cok komik lan. Olcan basketboldaki gibi screen yapiyor resmen mustafa ve Onur´un önünde, kalenin sagi solu bombosken, adam orada kafasindan nisanliyor Olcan´i... Olcan´in yüzü cok komikti, vurulma aninda :D Police Academy karakterine evrildi adam.

Dünyada gördüğüm en boş oyuncu olabilir. Buna Maldonado, Josico, Baki Mercimek, Mustafa Sarp, Guiza dahil.

Altyapımızdan da forvet yetişmiyor Volkan Pala, Berk İsmail Ünsal PTT liginde oynayabilecek seviyede değil.

Bu gece hakem Umutu kurtardı. Ben bu kadar kötü bir oyuncu görmedim galiba. Nasıl bir yeteneksizliktir.

Rakip savunmacıların en büyük destekçisi, gizli stoper. Boy da varken bunu stopere Ched'i forvete koyalım, bir de öyle deneyelim.

Geri
Üst Alt