#9 Umut Bulut

Bırak altyapıyı yoldan adam çevirip bunun yerine koysak hiç sırıtmaz..Özellikle mental olarak bitti artık bunda kendi beceriksizliği kadar yönetimin de payı büyük tabii..

CbwfBZAWIAATjlb.jpg

O andan beri bu pozisyona gülüyorum. Biir de Salih eklenince bir anda kahkaha attım.
hiçbir düşünce yada topa yön vermek yok

sadece topa vurmak için vuruyor

bu arada sneijderin sarı kart görmesine sebep olduğu poızisyonda da annesini çok andım allah affetsin

Kale dibinde kose bombos iken Olcana carptirmasi
Bilalin eliyle atar gibi harika ortasina dokunamamsi
Sabrinin iceriye dogru attigi topa ayagini uzatmayi akil edemesi.

Yoldan gecen birini cevir su pozisyonlarin ikisini gol yapar ya. Daha kendi cabasiyla girdigi pozisyonu yok adamin.
Pas veremez
Sut cekemez. 2016 yilinda kaleyi tutan sutu yok adamin.
Top indiremez
Kafa vuramaz
Kosamaz

Ne yapiyor bu adam?
Adam gibi forvet olsa 30+ gol atar bu takimda bu mal 3 gol atmis daha.

2.44 7.32 kale.Umut vuruyor Olcanın kafaya.Millet istese denk getiremez oraya o da bir yetenek :S

Tutanlar utansın. Adamlar yalvardı günlerce umut diye. Donku bedavaya getircektik içimize 2.5 milyon euroluk delik açtılar. Yerine 1-2milyonluk adam bulamadılar niye malliga doymamak icin

Bence kendini yere atmadi. Cavanda'nin ayagina takildi. Bunda o cinligi yapacak bir beyin yok beyler.

Gol nasil atilmaz. Ders veriyor bize. Helal olsun.

Dünyanın en etkili forveti, sadece bir maçta yaptıklarıyla nelere yol açtı;

Kaçırdıklarıyla Galatasaray taraftarının ortalama yaşam süresini kısalttı
Penaltı pozisyonuyla, IQ fakiri trabzon taraftarının ayaklanmasını sağladı
Büyük ihtimalle bir hakemin kariyerini bitirdi, MHK'yi bitirdi, TFF sallanıyor

Bugün artık yeni bir gün, Türk sporunda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ve bunun tek nedeni #9 Bulut Umut

Dünyanın en etkili forveti, sadece bir maçta yaptıklarıyla nelere yol açtı;

Kaçırdıklarıyla Galatasaray taraftarının ortalama yaşam süresini kısalttı
Penaltı pozisyonuyla, IQ fakiri trabzon taraftarının ayaklanmasını sağladı
Büyük ihtimalle bir hakemin kariyerini bitirdi, MHK'yi bitirdi, TFF sallanıyor

Bugün artık yeni bir gün, Türk sporunda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ve bunun tek nedeni #9 Bulut Umut

Hamza yı da göndermişti.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum da her ceza sahasına ortalanan top bu adamın uzağında.herif o kadar şartlandırmış ki kendini toptan uzak durmaya.savunmadan atılan uzun toplarda ya da hava toplarında hep rakibin hata yapmasını bekliyon.aslında yeteneksizliğinin farkında bu herif ama oynuyo işte.ben olsam sezon sonu çeker giderim hatta futbolu bırakırım ya.tamam iyi para alıyo da hak etmediği parayı bile bile almak da ayıp yani.kişilik meselesi gerçi.hamit'ın rızkı gibi.he bu paraları bunlara verenler de ayrı bi konu tabi. adam da parasına bakıyo işte.

Deli danalar gibi kosuyor hele su ziplayislari yok mu tam dengesiz.Kosuyor ama nereye.

Bence kendini yere atmadi. Cavanda'nin ayagina takildi. Bunda o cinligi yapacak bir beyin yok beyler.

Gol nasil atilmaz. Ders veriyor bize. Helal olsun.
Katılıyorum bu beceriksiz kendini yere atmayı ne düşünür ne de rakip oyuncuyla temasa girip kendini yere atmayı becerir.

Resmen ayağına takıldı ve düştü :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt