#9 Umut Bulut

Görüntülerden naif bir insana benziyor çok üzücü bir durum. Allah kimseye böyle acı vermesin.

Eleştirme Konusuna gelirsek.

#Yapıcı Eleştiri Evet
#Beddua / aşırı kişisele giren eleştiri hayır!!

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Son düzenleme:
Pazar günü de derbi var. Şimdi bu adama nasıl çık oyna dersin? Allah yardımcısı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beddua edenin bedduası kendini bağlar, döner doşalır onu bulur zaten bir yerden çıkar mutlaka ,futbol gibi eglence için icat edilmiş bir spor için insanlara beddua ediyorsanız ve kötülüğü istiyorsanız zaten diyecek birşey yok.

Kendini iyi hissedecekse oynasin
Skayim topla bulusmasina gol atamamasına.
Yeter ki iyi olsun biraz adam.
Taraftarlarda eğer ki oynamak isterse 90dk umuta tezahurat tutsun.
Umarım toparlar kısa surede.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle allah tüm yakınlarına ve kendisine sabır versin.

şimdi şu beddua konusuna gelecek olursak, terörü bedduaya da bağlamayın allah aşkına. bu kaderdir. orada ölen vadandaşlarımıza da kalkıp milyonlarca insan sövmedi veya beddua etmedi heralde. orada o gün ölmesi kaderinde vardı ve bu gerçekleşti. o yüzden saçma salak şeyler yazmaktan vazgeçin artık. bu güne kadar binlerce terör saldırıcı oldu ve yine binlerce insan öldü. bu insanların hepsine mi beddua edildi? sadece beddua edilen mi terör saldırısına maruz kalıyor? veya sadece beddua yiyenler mi bu dünyadan göç ediyor? herkes zamanı gelince ölecek. kimisi trafik kazasında, kimisi askerde, kimisi kalp krizinden, kimisi kanserden, kimisi de terör saldırılarından.

öncelikle allah tüm yakınlarına ve kendisine sabır versin.

şimdi şu beddua konusuna gelecek olursak, terörü bedduaya da bağlamayın allah aşkına. bu kaderdir. orada ölen vadandaşlarımıza da kalkıp milyonlarca insan sövmedi veya beddua etmedi heralde. orada o gün ölmesi kaderinde vardı ve bu gerçekleşti. o yüzden saçma salak şeyler yazmaktan vazgeçin artık. bu güne kadar binlerce terör saldırıcı oldu ve yine binlerce insan öldü. bu insanların hepsine mi beddua edildi? sadece beddua edilen mi terör saldırısına maruz kalıyor? veya sadece beddua yiyenler mi bu dünyadan göç ediyor? herkes zamanı gelince ölecek. kimisi trafik kazasında, kimisi askerde, kimisi kalp krizinden, kimisi kanserden, kimisi de terör saldırılarından.
Birilerinin şerefsizliği, kişisel hırsları nereden benim kaderim oluyor kardeş ? Bu kader değil vahşettir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başın sağolsun, Umut'a psikolojik olarak çökmemesi için en az 1 ay izin verilmeli,pazar günkü maçta oynamamalı.Saygı duruşunda, statta baktığı her yerde babası aklına gelecek.

Bugun de yasgunu, dogum gunun kutlu olsun diyemiyecegiz malesef. Insallah kendini cabuk toparlarsin.

Bundan sonra her dogum gününde ne yazik ki babasinin vefatini hatirlayacak.

Gercekten cok üzücü ve zor, dogum günün kutlu olsun Umut ve Allah yardimcin olsun.

elmayla armutu ayırt edemeyenler üşüşmüş yine.
bak sevgili kardeşim umut'un sahada yaptığı işler için yeri gelir alkışlarım yeri gelir söverim. son iki senedir sövüyorum, iyi oynadığı zaman da alkışlarız bu gayet doğal. bu işler tekdüze olmaz. süper kupa finalinde fenerbahçe'ye attığı golleri de unutmam, boş kaleye atamadığını da unutmam bunlar ayrı.

umut'un sahada yapamadıklarına kızmamız onun yaşadığı acıları görmezden gelmemizi gerektirmez. burada belki umut'un babasını kaybetmesine en çok üzülenler de ona en çok sövenlerdir. ben de onlardan biriyim.

yani bir insan hakkındaki düşüncemiz başlangıçta neyse sonsuza kadar öyle olmak zorundaymış gibi bir algınız var ki bu çok yanlış bir düşünce.
gol kaçırsa kızarım, babası vefat ederse üzülürüm; pas atamazsa kızarım, çocuğu olursa tebrik ederim; top oynayamazsa kızarım, sakatlanırsa acil şifalar dilerim.

(Ekşi sözlükten)

Eleştirmeyi bildiğimiz gibi destekçisi olmayı da bilin. Futbolu bir kenara bırakın, Galatasaray'da yada değil yanında olun adam'ın. Hayatını kahpece kaybetmiş olan diğer geride kalan yakınlarının olduğu gibi.

Cezaliydim birsey yazamadim..

Basin Sagolsun Umut.

Vallahi ben dahil bircogumuz Küfürü bile asiü beddualara gecis yaptik.. Aslinda bu bile bu dünyanin üc kurusluk oldugunu gösteriyor. Eger bidaha beddua edersem serefsizim, hicbir oyuncuya beddua etmem bundan sonra.
Bazen sporun spor oldugunu unutup ölüm kalim meselesi olarak görüryoruz

Tekrardan basin sagolsun kötü futbolcu ama o na karsilik MÜKEMMEL insan . Ailene hersey vermissin, is yeri acmissin, ankaranin belkide en güzel yerlerinde ev almissin. Inanirim ki hayirli bi evlat olmussundur. Bizdede limitli oynamana ragmen herseyini ortaya koydugunu biliyoruz.

Şu fotoda cigerim yandi be
8b10e1771d61f8f95a21ae69bddfd61d.jpg

Geri
Üst Alt