#9 Umut Bulut

Cok uzuldum tv'de gorunce :(. Allah Rahmet Eylesin, Mekani Cennet olsun.

abdulcelil sov yapma terbiyesiz adam

senin forumda kufur etmedigin sey kalmadi

acini paylas git

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde kızdığım insanlar oldu ama asla bir futbolcumuza yöneticimize küfür etmedim hadi küfürü geçtim bedua etmek ne demek bu kadar mı insanlığımızı kaybettik.. neyse herkes üzgün zaten allah rahmet eylesin başımız sağ olsun.

Diyecek bi şey yok.. ölen yüzlerce vatandaşımız kadar bu da üzücü..

Umarım biraz sesini çıkarır ve katledilenlerin ve yakınlarının sesi olur, feryatlarını dile getirir..

Ah abicim ah,son 2 yılda yaptığın her maçtan sonra kendini özetten seyredip formayı-şapkayı önüne koysan ben bu işi artık yapamıyorum diyebilseydin belki kaderin başka olurdu,bir arkadaş şöylemiş evren sana daha nasıl bir mesaj verebilirdi?,ya bizden önce ve bu klüpte fazlasıyla para kazanmadın mı bu ısrar-hırs niye artık,kader deyip bitiriyorum sevgili babanın mekanı cennet,diğer şehit yurttaşlarımız gibi toprağı bol olsun.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:(

CdgIw0iUUAAElJd.jpg

Herkes sanırım ettiği beddualardan dolayı rahatsız ben çok küfür ettim ama beddua etmedim. Çok üzüldüm duyunca Allah kimseye yaşatmasın

aynen kardeşim ben de küfretmişimdir ama bir kez bile beddua etmemişimdir.. Milletin gözü kör oluyor bir oyun için ayağın kırılsın geber git köpek diyeni bile gördüm şu forumda

O iş ayrı, bu olay ayrı neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

Oynadığı futbol sebebiyle tabiki eleştirildi, yeri geldi ağır eleştirildi... Dünkü terör saldırısında babasını kaybetmesiyle bunun ne alakası var ?

Keroların bedduası kabul mu olur,ne hakkınız varda Umut üzerinde bedduanız kabul olacak mallaşmayalım.

Acın acımızdır be Umut. Hakaret ettiniz zamanında şimdi gelmiş günah çıkarıyorsunuz diyenler olmuş. Lan olum yeri geliyor yaptıklarından dolayı öz kardeşlerimize ağzımıza geleni söylüyoruz aynı şey mi millete sataşmayı bırakın herkes üzgün.

O iş ayrı, bu olay ayrı neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

Oynadığı futbol sebebiyle tabiki eleştirildi, yeri geldi ağır eleştirildi... Dünkü terör saldırısında babasını kaybetmesiyle bunun ne alakası var ?

Eleştirmekle hakaret etmenin farklı olduğunu anladığımız zaman sorunlar çözülecek.

Duyunca şok oldum hakkatten de.Allah sabır versin kendisine.Babasının mekanı da cennet olsun.Tamam kendisine futbolcu olarak kızıyoruz ama bu olay başka.Sonuçta bir insanın hayatı söz konusu.

Basi sagolsun..bilmiyorum tam olarak ama belki de babasi mactan cikip eve gidiyordu basina bu olay geldi cok aci..futbolculugu ayri kendisi ayri sacma sapan yorum yapip insanlarin sinirleriyle oynamayin herkesin morali bozuk zaten.

umut a destek vermeliyiz

m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapılan futboluyla alakalı eleştiri değil mıydı zaten, kendinizi bosa sucluyosunuz.
Bu olayla sahadaki olay arasında en ufak bi iliski yok.
Başı sağolsun çok ama çok zor durum. Allah sabir versin, taraftar destek çıkmalı toparlanması cidden zor bi süreç olacak.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma girmek istemiyorum umutu görünce üzülüyom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok bahtsız cocuk cok cidden Allah sabır versin insanlığına kimse laf edemez zaten iyi niyetinden hiç kimsenin kuşkusu yok akşamdan beri içim acıyor gözlerim doluyor 3 ay önce kızılayda geziyordum yazık cok yazık Allah rahmet eylesin tüm yaşamını yitirenlere

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bundan sonra tek kelime etmeyeceğim sana :( istediğin kadar gol kaçır. Olur da bu kadar bahtsız olunmaz ki :(

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Tekrardan başı sağolsun. Ama futboluna kızmak ile bu acı olayın bir alakası yok ki. Ben hiç bir zaman düşmanımın bile annesine-babasına küfür etmem. Her insan eğer sağlık sorunları yoksa belli bir yaştan sonra olgunlaşır. 25-30 yaşında biri eğer birine zarar verecek bir şey yapıyorsa suç ondadır. Konuya dönersek ben Umut'u ilk 2 senesinde severdim ama son 1.5-2 senedir rezil durumdaydı.

Aldığı maaş ve verdiği katkı arasında uçurum vardı. Annesine-babasına sövmediğim için hiç bir şekilde kendimi suçlu hissetmiyorum. Elbette takıma forvet almayan yönetim baş sorumlu ama bir büyük kulübün forveti bu kadar kötü olmamalı. Eğer yapamıyorsa takımdan ayrılmalı veya maaşını düşürmeli.

Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt