#9 Umut Bulut

Sıkıldım artık arkadaş.. Hadi bu seneyi bir şekilde atlatırız da daha bir sene sözleşmesi var. Bu yönetim hayatta satmaz zaten bunu.

İki bacağı birden kırılsa üzülmem aga.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan sonra gelecek yönetimler bu sezondan dersler cıkarsın ki umut gibi seviyemizin 2-3 gömlek altındaki adamlar bir daha bu kulüpten iceri adım atamasın.

adım atınca sövsende-dövsende boş malesef. adam kapı gibi sözlesmem var, tepkilere aldırmam parama bakarım diyor..

inş. icinde biraz adamlık vardır da, sezon sonu benden bu kadar der ve gider.

bence stoperde falan denemeliyiz..rakip kaleye ne kadar uzak olursa o kadar iyi olur bizim için..

Sana çok kızıyorum ama kabahat sende değil. Seni bu hale sokanlar utansın. Bugün ilk defa üzüldüm Bulut için. Yeteneksiz belki ama diğerlerinin tırnağı incinmezken bu adamdan kanlar gelip duruyor. Sana katlanabilirim ama Dursun Özbek'e asla.

Umuttan once sovulecek bir suru ruhsuz var sahada ,resmen bu sene ihanet ediliyor formaya ama biride siz ne ayaksiniz diyemiyor gelen hocalar hala bu herifleri kazanma derdinde.

Sakatlanmıyor da vicdansız.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan Pala bundan daha kötü olduğu için oynatılmıyorsa eline bonservisini verin defolsun gitsin!

Sövüyoruz falan da bu islerin bu boyuta gelmesinin bas sorumlusu Hamza denen o hiyar.

Ilk olarak bu adami kanatta oynatti, ki bir pozisyon vardi Trabzon deplasmaninda gecen sezon Umut topu sürmek isterken top ile birlikte taca cikti. Yani sen kalkiyorsun bu kadar yeteneksiz birisini kanat oynatma fikrine variyorsun. Vallah pes yani böyle fantaziler de ancak bizim süper zekali futbol adamlarindan cikar.

Elinde gencecik Bruma var, ne bilim Sinan var, Olcan var kanat oynayabilecek ama sen Umut denen kütükü oynatiyorsun kanatta. Bu adami orada oynatmanin hic bir sekilde mantik iceren bir aciklamasi olmaz olamaz yani imkansiz birsey.

Bundan sonraki zamanda olanlari da yazmaya gerek yok zaten herkes biliyor. Demek istedigim su, Umut'a karsi olusan nefret ve kinin büyük bir payini Hamza hiyarinin hesabina yazabiliriz. 3.forvet olarak kadroda bulunsaydi, kimse bu adami bu kadar elestirmezdi (aldigi yüksek maasi disinda).

Cok degil 2 sene önce 4 tane forvetimiz varken simdi tek forvete kaldik ya, bizi bu durumlara düsürdüler ya Allah belanizi versin sizin. Koskoca Galatasaray'in tek forveti UMUT BULUT.

Son düzenleme:
Hiç duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. Birazcık insanlığı, haysiyeti, şerefi varsa çıkar haftaya takımın hocasına '' hocam siz kör müsünüz ben yetersizim her hafta taraftarın protestolarından bıktım beni yedeğe çekin'' der. O zaman bizde deriz ki Umut efendiymiş karakterli adammış. Yoksa sürekli oynayıp maç başına dünyanın parasını cukkalayan bir yeteneksiz olarak kalacak aklımda hep. Lan lanet olsun 4-6-0 oynayalım forvetimiz olmasın anasını satıyım ya da Yasin veya Podolski oynasın hiç olmadı Volkan oynasın anasını satıyım maç başına 5 tane boş kaleye gol kaçırsın gıkımızı çıkarırsak şerefsiziz. Ama artık lütfen bu futbol fakiri oynamasın lütfen lan.

Umutlarimi yok ettin Umut
Havada Bulut birakmadin Bulut
Bulutsuz Yagmur yagmiyor
Defol git Umut Bulut.

Zaman zaman Umut a fazla yukleniyoruz, sahsen bende kendimi zor tutuyorum bazi maclarda bunun sapsalliklarini gorunce ama adamin sucu yok. Kalitesi bu kadar iste, asil suc koskoca Galatasaray takiminin kadrodaki tek santraforun Umut olmasi. Adam iyi niyetiyla mucadele ediyor ama bariz bir sekilde ben yetersizim diyor. Elimizde baska santrafor da olmadigi icin ve diger oyuncular ile beraber baska formasyon altinda bir alternatif oyun sablomuz eksikligi varken mecburuz bir yandan. Sezon sonu tesekkur edip, artik aktif futbol kariyerinin son zamanlarini ana dolu da gecirsin. Bizim sezon sonu daha farkli meziyetleri olan ve en onemlisi daha genc forvet tipleri lazim. Hatta bu en az 2 tane olmali.

Yine 90 dakika sahada olacak.

Geri
Üst Alt