#9 Umut Bulut

ulan B A M bile senden iyiydi.
Onlara verilen tepkinin yarısını sana vermediler oysaki Galatasaray takımına gelmiş geçmiş en kalitesiz forvetsin..

İnsanda biraz utanma olur.O kadar tepki gördün küfür yedin hâlâ takımdasın.Yüzsüz,şerefsiz.

Forvetin Umut Bulut
Sen golü unut
Eger golü umarsan
Üstünü açik unut

110 yıllık kulübün tek forveti Umut denen kazma. Koskoca kulübü ne hallara düşürdüler bee...

Umutlandim gollere
Ac kaldim sahada
Sirf gol atabilmek icin
Sen yitirdin Umudumuzu
havada bulut birakmadin
Umut Bulut.

bu malin yuzunden siiri bile yazamiyorum.

hep sen sakatlan,oynama diye beddua ettik ama bugün bizim de canımız yandı be abi.acın acımızdır.sana kötü bi söz söylemiycem bundan sonra...

umuta bazen bende kızdım ama bir kere bile ne küfür nede hakaret ettim allah şükür! nerdesiniz burada Umuta hakaret küfürler beddualar eden ŞEREFSİZLER!!! hadi şimdi baş sağlığı dileyin mideniz kaldırırsa..

Başı sağolsun...
Umutun başına gelenler üzücü ama profesyonel futbol ve gerçek hayat ayrıdır.
bu saatten sonra Umut kendini toparlayamaz, oynatılsa bile verim alamayız.
Cenaze işleri+taziye'ye gelenler+idman eksikliği+üzüntü ve depresyonlu hal derken geri kalan maçlarda oynatılmamalı...

Umutu bu süreçte yalniz birakmamaliyiz.

Takim arkadaslari, taraftar fln hepsi onun arkasinda olmali.

abdulcelil sov yapma terbiyesiz adam

senin forumda kufur etmedigin sey kalmadi

acini paylas git

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana ettiğim her küfür için Allah belami versin. Bidaha sana küfür edersem şerefsiz köpeğin önde gideniyim.

Çok beddua ettim lan çok

Başı sağolsun.

Bu adama sövenleri hiçbir zaman anlayamadım zaten. Adamın belli bir kapasitesi var ve bu normal şartlarda Galatasaray'da oynamak için yeterli değil. En azından son 2 senedir yeterli değil. TD'ye söveceksin böyle bir durum varsa ya da yönetime. Nedir bu adamdan hıncını çıkarma çabası diye düşünürdüm hep. Yönetimin önümüze attığı bir günah keçisiydi Umut.

Herkes sanırım ettiği beddualardan dolayı rahatsız ben çok küfür ettim ama beddua etmedim. Çok üzüldüm duyunca Allah kimseye yaşatmasın

Geri
Üst Alt