#9 Umut Bulut

Hamza evladini istesene. Onun gibi mücadele eden var mi desene patlican burunlu. Umut sen adam filan değilsinde seve seve gidecen.

Hamza denen itoglu itin kazigi.

Ne güzel gecen sezon oynatmasaydik sözlesmesi uzamayacakti. Daha Hamza kovulmadan sözlesmesi uzadi Umut'un her mac her mac oynattigi icin.

bu adam bozuntusuna argo tümceler kullanmak hala ceza sebebi mi?

gs kadrosunda olmadığına göre bizim oyuncumuz sayılmamalı.

Karaktersiz, şeref yoksunu davar! Bu öküzlüğüne rağmen futbolcu ve zengin olduğu için sabah akşam şükretmesi gereken yerde hâlâ haketmediği paranın peşinde. Gözünü toprak doyursun. Aldığı paralar da haram zıkkım olsun. Yeteneği gibi karakteri de yokmuş.

Umut Bulut: "Düzenimi bozamam. Teklif gelse bile İstanbul'dan ayrılmayı düşünmüyorum."

Şerefsiz

Bu Umutu ya bozacaz ya da o bizi bozacak.
Serefsiz Hamza nolduda sen o herifin sozlesmesini uzattin.

200.gif

Karektersiz herif seni hic bir zaman sevmemistim zaten ismini de degistir ulan !

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Onursuz cikti malesef. Seni adam bilirdik.

Karakter noksanı şerefsiz. Senin tüm salaklıklarına rağmen bu taraftar babana acıdı bağrına bastı seni. Senin yaptığına bak.

Istenmiyorsun ve bunu da gayet iyi biliyorsun. Bunu bile bile kalmakta direten adamin niyeti bellidir.

Karabük'ün teklifini kabul etse maddi bir kaybi bile olmayacak ama adam yatip para kazanma pesinde.

Ah ulan Hamza ben senin o evlatciligina tüküreyim.

transferin son günü söslesmesini fesh etmeli, o zaman ara transfere kadar baska bir takimada transfer olamaz bildigime göre.
6 ay boyunca yaprak gibi ortada kalsin da görsün gününü, kilo alip gözden düser, kimse transfer etmez ve kariyeri böylece biter.

Geri
Üst Alt