Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten şampiyonluk yolunda sadece destek olunmalı diyorum sonrasına fatih hoca bakar. Şu noktada hakaret seviyesinde eleştirmek bir işe yaramaz.
Hakareti savunmam ama eleştiri konusunda taraftar haklı. Tam da bu kadar para harcanan oyunculardan bekleniyor şampiyonluk yolunda olayı koparmak. Benim düşüncem net bu konularda, destek verilmez hak edilir. Geçen hafta bunun için ayağına büyük fırsat geldi tepti. Bugün evet ilk golde payı var ama ilk gol öncesi Onyekuru ile girdiğimiz ikinci pozisyonu izleyin, şut sonrası hamle yapsa bir ihtimal tamamlama şansı var ama tenezzül dahi etmiyor. Pozisyon sonrası Onyekuruya trip falan atıyor ki Onyekuru'nun o topu ona atma şansı yoktu. Bunun gibi canlı izlediğin zaman bir çok hal ve hareketlerini görebiliyorsun.

Hakareti savunmam ama eleştiri konusunda taraftar haklı. Tam da bu kadar para harcanan oyunculardan bekleniyor şampiyonluk yolunda olayı koparmak. Benim düşüncem net bu konularda, destek verilmez hak edilir. Geçen hafta bunun için ayağına büyük fırsat geldi tepti. Bugün evet ilk golde payı var ama ilk gol öncesi Onyekuru ile girdiğimiz ikinci pozisyonu izleyin, şut sonrası hamle yapsa bir ihtimal tamamlama şansı var ama tenezzül dahi etmiyor. Pozisyon sonrası Onyekuruya trip falan atıyor ki Onyekuru'nun o topu ona atma şansı yoktu. Bunun gibi canlı izlediğin zaman bir çok hal ve hareketlerini görebiliyorsun.
O uygun pozisyonda olunmasa bile top istemek en kral forvetlerde bile var. Ben de futbol oynarken öyleydim gol atmayı çok isteyince en küçük pozisyona bile üzülüyorsun. Eleştiriler konusunda sıkıntım yok zaten baya eksiği var ama hakaret etmemek lazım dediğin gibi.

Parasına değilim. Kolay kolay da verilen ücretler üzerinden bir oyuncuya bakmam açıkçası.

Futbolcu nedir, ne değildir o önemli bence.

Bu adam asla bir büyük takım oyuncusu olmadığı gibi yetersiz bir futbolcu.

İstastik olarak ciddi şansı yanında olmuş işte son iki sezondur.

O degilde Penalti alma konusunda baya iyi. Maslesef özgüveni
Tamamen kayip olmuş ki çok kolay vuruş yapabileceği pozisyonlar vuruş yerine penaltı alma peşinde

Aslinda bizim aradigmiz Adam Patoydu. Pato/Alan/Ze Luis dan Diagneye gelmek de acayip bir sey tabi. Son günde korkup, forvetsiz kalmayalim gene diye 10 Milyonu basip diagne aldilar

Belki Gomisin rekorunu bile kiramayacak ama son maclarda ileriyi rahatlatti. gol atma konusunda kendisine cok baski yapiyor yapmis bu belli. Yeni sezona kalirsa düzelir

Belki Gomisin rekorunu bile kiramayacak ama son maclarda ileriyi rahatlatti. gol atma konusunda kendisine cok baski yapiyor yapmis bu belli. Yeni sezona kalirsa düzelir
Bire birlerde baya etkili çalım rahat atabiliyor omuz omuza yıkılmıyor ama net üstündeki baskıdan biraz panik davranıyor gerçi ilk haftalara oranla kıyaslarsak her geçen gün üstüne koyuyor ilk başlarda top değmiyordu :D

45219

hala bu ziyankarı savunmak icin sekilden sekile girenler var. bu adamı zarar etmeden elden cıkarabilecegimizi dusunen hayalpetestler var. kendinize gelin.

Bu adam futbolcu dahi değil. Güiza da İspanya'da rekor kırmıştı. Oluyor böyle şeyler.

Bu adam takımın enerjisini emiyor. Koşmuyor. Hava topuna bile çıkmaktan aciz. Lütfen oynuyormuş gibi. Hep hamleleri geriden. Yırtıcı hiç değil. Topla dribling yapmaktan bile çekiniyor. O penaltı pozisyonunda hızlanmadı bile. Penaltı alayım derdinde. O pozisyonu Burak ya da Gomis olsaydı gol yapamasa bile tehlikeli bir şut atarak sonlandırırdı, muhtemelen de gol atacağı açıyı bulurlardı. Herif yormuyor kendini. Bunu net olarak hissediyoruz.

Sene sonu dehlenmelidir, Galatasaray forveti değil. ŞL'de iyice rezil olur.

Yok üstat medya gazı falan değil. Bugün ilk defa canlı izledim. Adamın derdi Futbol falan değil egosunu tatmin etmek. Daha hiç bir şey kanıtlayamadığı halde sahada trip atıyor pozisyonlarda doğru yere hareketlenmeyi geçtim hareketlenmeye tenezzül bile etmiyor.

Hocam ben performansını cok beğenmiyorum daha iyi olmalı diyenlerdeyim ama bazı pozisyonlarda kızmakta haklı 2-3 pozisyon var 1de atılsa toplar gol yapabilirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 maç daha sabredip şutlayalım

şampiyon oldu 30 gol attı bilmemne 15e kitleyebiliriz belki bi yere

En az 10 eder ama şimdi desteklemeliyiz kritik haftalar . Genede rakip stoplarla boğuşuyor istiyor faydalı haraketleri yok değill bugün 2 goldede vardı . Sezon sonu hoca en iyisini yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Faydalı hareketi yok.

Hatta kendini atması, çıkacabileceği hava toplarına çıkmaması, kalaslığı ile zararlı.

Şu kadar kendini atan bir oyuncu başka takımda olsa ağır söveriz.

Bugün aldığı penaltı bile penaltı değil

Şu transferin maliyetini eğer satıştan çıkarmazsak sorumlular aralarında 14.8 milyon euroyu toplayıp versin

ne düzelmesi musapcığımn topçu değil ki adam

bu adama güvenip sezona başlanmaz. hocada postalayacaktır diye düşünmekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt