Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki goldeki payini gecin adamin 90 dakikada yaptinin bir videosu cikarilsa nekadar rezil bir futbol oynadi beli olur. Birkere adamin ayagina top yakismiyor boy poz var kafa topuna cikamiyor ciksa bile kaybediyor. Kaleye sirti dönük kene hic birsey yapamiyor. Nerde pas verecek nerde sut cekilecek net bilmiyor. Bu adamin bütün gollerine bakin ya penalti yada beles goller. Cok nadir kendi cabasi ile gol atmisligi var. Bu adama hangi akla hizmet 10 milyon verildi bilmiyorum insallah bizden büyük bir enayi bir takim buluruzda zarar etmeden satariz. Yeni sezon takimda kalirsa cok sikinti yasariz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray kariyerinde ki 3. olumlu hareketini yaptı. O taçı hemen kullanarak.

Ayrıca devam eden pozisyonda Feghouli'ye aradan bıraktığı pası bile yine düzgün atamadı. Yerde ilerleyen topu pas atarken bile sektirerek gitmesini sağlıyor dümdüz zeminde. Fizik olarak inanılmaz bir şey başarıyor. İstesen o topu öyle düz zeminde sektirerek pas atamazsın :red:

Diğer olumlu hareketlerini hatırlayacak olursak;

1. Kayseri maçı Ndiaye'ye verdiği ara pas fakat gol olmadı ama Ndiaye'nin mallığıydı.

2. Malatya ile kupa maçı deplasmanında harika paslaşarak kaleden çıktığımız pozisyonda tekte Feghouli'ye bıraktığı top.

Evet 4. olumlu hareketi olur mu tam karar veremedim ama 2. golde Fernando'ya attığı pas diyeceğim fakat işte onu da bir zahmet atsın, adamlar zaten salak gibi bekliyorlardı Hral hiç zorlanmadan bıraktı önüne :red:

O taç dışında yine saçma sapan topla hareketler denemesi ve ortada öylece mal mal gölge presi yapmaya devam etti. Hayatımda bunun kadar bu seviyelerde oynayan kötü forvet görmedim. First touch'ı bu kadar leş bir adamın bu seviyelerde bu kadar gol atması çok garip...

60294339_2596735633674494_871334875926364160_n.jpg

Tam bir winner.Kaybettiği savaş yok

Satıp hızlı 1 forvet alın şu takıma.Gomisi çok severdim onun bile ağır kaldığı çok nokta oluyordu.Çok zeki ve güçlü oldugu için göze batmıyordu ama bu cagnede hiç bir özellik yok.

Satıp hızlı 1 forvet alın şu takıma.Gomisi çok severdim onun bile ağır kaldığı çok nokta oluyordu.Çok zeki ve güçlü oldugu için göze batmıyordu ama bu cagnede hiç bir özellik yok.

2 forvet lazim. Mitroglundan da bi yol olmaz.

Gomis bu yil bizde kalsa bosu bosuna 2 cope dunya para vermezdik ve CL den bi 10-12 milyon daha fazla kazanmis ve sampiyon olmustuk. Gomis gitmesin diye bosuna bi tarafimi yirtmamistim burda.

Forvet mi aldık İnstagram fenomeni mi belli değil. Rezil herif.​

Dogru. Adamin sahada her yaptigi ve yapmaya calistigi ve beceremedigi seyi elestirisek bile say say bitmez zaten. Instagramina falan takilmamiza bile gerek yok

Satmalıyız zaten orasında herkes hemfikir..Sadece sürekli gömüp değerini düşürmeyelim çakal menejerlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt