Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. gol klasti ' da ÖLDÜRDÜN BIZI LAN. neyse rekoru kirdin umarim rahatlarsin artik

30 golude gordu katara 15 e falan itelenek lazim bu kafasi guzeli. bu herif ucucu madde kullaniyorsa sasirmam

Defol

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene sonu yollanmalı ama 5 dakikada kestanelikten efrsaneliğe terfi etti.

Akbaba'yı sakatlayan kendisidir.Kuşların ağzına penaltı kozunu verdi.Rahat rahat alacağımız maçı zora soktu.

2.yarı sağdan gelen boş birine pas vermedi kendi oynadı bok etti pozisyonu.Penaltıda herkese atar yaptı.Konya'dan sonra Rize'de de şampiyonluğu vermeye niyetlendi.Bencil zurna.

Galatasaray forması giyen en nefret ettiğim futbolcular sıralamasında 1.sıraya yükseldi an itibariyle.3'e 5'e bakmadan tekmelenmeli.

Ikinci penaltidan önce Sinan'in o hareketlerinden sonra suratinin ortasina bir tane yapistirsaydin bugün yaptigin bütün malliklari unuturdum direk.

Lig biter bitmez hemen vedalasalım. 1 tane takım arkadaşının sevdiğini zannetmiyorum. isterse 50 tane gol atsın. kazma kere kazma

Bence karakter olarak Sinan bile bundan üstündür.Tam tersini düşünüyorum.

Ben ikisini de sevmiyorum. Ilk penaltiyi kacirsa da Diagne takimin penalticisi konumunda, hadi Feghouli falan atar yapsa bir nevi anlarim ama Sinan'in yapmasi gereksizdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt