Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kac verdikleri önemli degil gol kralı filan diye satmamız lazım mental olarakta cok zayıf

hoca mani olmaz umarım

bu adamla seneye devam ederlerse cok pis soverim

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben gormek istemiyorum bu rezili kostasla devam ederim yine bunu oynatmam.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son dakikalarda o refleksi göstermesi çok önemliydi. Bir futbolcu nasıl bu kadar kısa sürede tepeden dibi görür sorusunun yanıtını alacaktık. Beklediğimiz refleksi gösterdi ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kazandırdı Galatasaray'a. Ligin rekorunu da kırarak yaptı bunu ayrıca. Ona tepki gösteren çoğunluk eminim durulmuştur gollerinden ve kazanma azmini gördükten sonra.

Kelimeler ile anlatılmaz bu adam.

Yani artık yazacak bir şey bulamıyorum. Leş bir topçu olduğunu açıklayacak bir kelime artık kalmadı.

Gel gör ki bu adam Gomis'in rekorunu kırdı. Tarihe geçti...

İnşallah transfer dönemi 10 milyon veren bir takım çıkar. Yeni sezona bu adamla başlamak intihar olur.

Basaksehire karsi kontra futbol oynamak istiyorsak ozaman bunla maca cikarsak bir halt yapamayiz. Bügün gördük önüne gelen firsatlari nasil tepiyor

Herif ruh hastası çok net. Şu berbat ötesi oyunu oynayıp bütün maç yüzü beş karış gezinip, finalde o penaltıyı atmak için 10 kişiyle dalaşmasını cesaretle mi yoksa başka bir şeyle mi açıklamalıyız bilmiyorum ama doğru bir icraat yapmış ki goller geldi.

Umarım para ederken satıp, yerine taraftarımızın hak ettiği birini alabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt