Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
İki mac kala 30 gol atıp rekor kıracaksın sonra herkes eleştirecek demek ki sıkıntı var sende bu aşk başlamadan bitsin ve yol yakınken ayrılalım Diagne reis ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır bir an önce defolup gitmeli. Bugün sadece direkten döndük, yarın yakabilir.Son dakikalarda o refleksi göstermesi çok önemliydi. Bir futbolcu nasıl bu kadar kısa sürede tepeden dibi görür sorusunun yanıtını alacaktık. Beklediğimiz refleksi gösterdi ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kazandırdı Galatasaray'a. Ligin rekorunu da kırarak yaptı bunu ayrıca. Ona tepki gösteren çoğunluk eminim durulmuştur gollerinden ve kazanma azmini gördükten sonra.
Başakşehir maçında da bi şekilde şampiyonluk golünü atsa da gerizekalı bi arap kulübüne kitleyebilsek keşke
Satılacak zaten şikeciler nasıl Josef de souza denen kazmayı 15 e sattıysa bizde 20 ye satacaz rahat.Şöyle bi 18-20 ye bi satsak of offf
Satılacak zaten şikeciler nasıl Josef de souza denen kazmayı 15 e sattıysa bizde 20 ye satacaz rahat.
niidiayi de beğenmiyoruz. rekor fiyata gitti. her takımın oyun anlayışı farklı kimyası farklı alan olur tabi neden olmasınbizim beğenmediğimiz adama neden 18 20 versinlerki. 18 20 ediyorsa biz niye beğenmiyoruz.
verdiğimizi kurtaralım yeter bence
Hayır bir an önce defolup gitmeli. Bugün sadece direkten döndük, yarın yakabilir.
cok daha fazlasını hak ediyor ama dua etsin sampiyonluga yurudugumuz icin kimse ses cıkarmıyor.Bu öfkenin sebebi ne? Geçen sezon ortasından beri lige damga vuran bir golcüden bahsediyoruz. Ve gerekeni yapıp bugünkü maçı da çevirdi. Sezon sonu ne olur bilemiyorum, gitsin ya da kalsın bu Fatih hocanın teknik kararı sonucunda belli olucak. Ama bu yorumları hak etmiyor bence Diagne. Bu yıl birçok rekor kırdı (bir sezonda en çok gol atan oyuncu, penaltıdan en çok gol atan oyuncu, en çok gol atan yabancı oyuncu) ve hakkında yapılan yorumları tuhaf karşılıyorum.
O giderilir en azından ama asıl sorun kafadan.bu adamın fiziksel sıkıntıları var zaten kondisyoner diagne %50-%60 ile oynuyor demişti
Bir nane oynamadığı için.Bu öfkenin sebebi ne? Geçen sezon ortasından beri lige damga vuran bir golcüden bahsediyoruz. Ve gerekeni yapıp bugünkü maçı da çevirdi. Sezon sonu ne olur bilemiyorum, gitsin ya da kalsın bu Fatih hocanın teknik kararı sonucunda belli olucak. Ama bu yorumları hak etmiyor bence Diagne. Bu yıl birçok rekor kırdı (bir sezonda en çok gol atan oyuncu, penaltıdan en çok gol atan oyuncu, en çok gol atan yabancı oyuncu) ve hakkında yapılan yorumları tuhaf karşılıyorum.
Aslında bana kalsa 1 sezon daha oynaması gerek.Geçen bir açıklama yaptı fizik olarak iyi değilim diye.Kendinin kötü olduğunun farkında yeni sezonda fizik olarak güçlenirse farklı bir diagne izleyebiliriz.bizim beğenmediğimiz adama neden 18 20 versinlerki. 18 20 ediyorsa biz niye beğenmiyoruz.
verdiğimizi kurtaralım yeter bence

Bir nane oynamadığı için.
Ilk yarı Ndiaye afedersin götünü yırttı arkama gel şurayı kapat diye.
En yakın kendisi olmasına rağmen başkalarına işaret etti ve rakip oradan elini kolunu sallaya sallaya çıkıp tehlikeli denebilecek bir pozisyon buldu.
Penaltı neyse ama kaçırdığı karşı karşıya pozisyon, gol vuruşu yapacağına çalıma gitti ve sağlam kalacağına yine kendini atmayı düşündü bir an. O golü atsa maç zaten bu noktaya gelmez idi belki de Emre sakatlanmazdı.
Yine ikinci yarı, rakip stoper yanından yürüyerek geçti adam basmaya tenezzül bile etmedi. Basit bir örnek gibi gelebilir ama bu adamın kafa yapısını gösteriyor.
Keza Onyekuru'nun önüne atacağına yine bir pozisyonu hiç etti.
Biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak ateşe attığı maçı çevirmesi bir şey ifade etmiyor benim için. Rakip on kişi kalmasa belki de ateşe attığı maç gidecekti.
Bundan önceki maçlarda da saç baş yoldurdu adam. Bu yüzden asıl ben bu öfkenin sebebi ne sorusunu anlamadım. Adam bayağı bayağı sıkıntılı bugün sadece direkten döndük.