Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki mac kala 30 gol atıp rekor kıracaksın sonra herkes eleştirecek demek ki sıkıntı var sende bu aşk başlamadan bitsin ve yol yakınken ayrılalım Diagne reis ...

Son dakikalarda o refleksi göstermesi çok önemliydi. Bir futbolcu nasıl bu kadar kısa sürede tepeden dibi görür sorusunun yanıtını alacaktık. Beklediğimiz refleksi gösterdi ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kazandırdı Galatasaray'a. Ligin rekorunu da kırarak yaptı bunu ayrıca. Ona tepki gösteren çoğunluk eminim durulmuştur gollerinden ve kazanma azmini gördükten sonra.
Hayır bir an önce defolup gitmeli. Bugün sadece direkten döndük, yarın yakabilir.

Yaw bu adama haksızlık mı yapıyoruz acaba diyorum o kadar gol atmış kasımpaşada tamam belki bizde kimya tutmadı diyorum ama yok yani bugün 2 tane net pozisyonu çok rahat atabilecekken atamadı bjk maçına bakarsak gollerde katkısı var ama sayesinde de 2-3 golden olduk kafasını kaldıramıyor adam resmen önüne top geliyor pat küt vuracağına durdurup sırtını yaslıyor adam yok ya bizim alışkın olduğumuz sevdiğimiz forvet tarzı değil o yüzden böyle bence bize ters geliyor neyse sene sonu iplden yada araplardan 15 milyonun rahat üstünde bi teklife satılacağına eminim. Şimdiden yolu açık olsun

Başakşehir maçında da bi şekilde şampiyonluk golünü atsa da gerizekalı bi arap kulübüne kitleyebilsek keşke

bizim beğenmediğimiz adama neden 18 20 versinlerki. 18 20 ediyorsa biz niye beğenmiyoruz.
verdiğimizi kurtaralım yeter bence

cenkin 22ye gittiği bi dünyada 30a giderse şaşmamak lazım. 5e satmaya çalışan bile var. elimizdekinin kıymetini bilelim. daha doğrusu tok satıcı olalım derim

Hayır bir an önce defolup gitmeli. Bugün sadece direkten döndük, yarın yakabilir.

Bu öfkenin sebebi ne? Geçen sezon ortasından beri lige damga vuran bir golcüden bahsediyoruz. Ve gerekeni yapıp bugünkü maçı da çevirdi. Sezon sonu ne olur bilemiyorum, gitsin ya da kalsın bu Fatih hocanın teknik kararı sonucunda belli olucak. Ama bu yorumları hak etmiyor bence Diagne. Bu yıl birçok rekor kırdı (bir sezonda en çok gol atan oyuncu, penaltıdan en çok gol atan oyuncu, en çok gol atan yabancı oyuncu) ve hakkında yapılan yorumları tuhaf karşılıyorum.

bu adamın fiziksel sıkıntıları var zaten kondisyoner diagne %50-%60 ile oynuyor demişti

Bu öfkenin sebebi ne? Geçen sezon ortasından beri lige damga vuran bir golcüden bahsediyoruz. Ve gerekeni yapıp bugünkü maçı da çevirdi. Sezon sonu ne olur bilemiyorum, gitsin ya da kalsın bu Fatih hocanın teknik kararı sonucunda belli olucak. Ama bu yorumları hak etmiyor bence Diagne. Bu yıl birçok rekor kırdı (bir sezonda en çok gol atan oyuncu, penaltıdan en çok gol atan oyuncu, en çok gol atan yabancı oyuncu) ve hakkında yapılan yorumları tuhaf karşılıyorum.
cok daha fazlasını hak ediyor ama dua etsin sampiyonluga yurudugumuz icin kimse ses cıkarmıyor.

bu adamın fiziksel sıkıntıları var zaten kondisyoner diagne %50-%60 ile oynuyor demişti
O giderilir en azından ama asıl sorun kafadan.

Onu nasıl çözeceğiz. Bence ne olursa olsum elden çıkarılmalı sezon sonu, görünen köy kılavuz istemez.

sent via GSC

Bir nane oynamadığı için.

Ilk yarı Ndiaye afedersin götünü yırttı arkama gel şurayı kapat diye.
En yakın kendisi olmasına rağmen başkalarına işaret etti ve rakip oradan elini kolunu sallaya sallaya çıkıp tehlikeli denebilecek bir pozisyon buldu.

Penaltı neyse ama kaçırdığı karşı karşıya pozisyon, gol vuruşu yapacağına çalıma gitti ve sağlam kalacağına yine kendini atmayı düşündü bir an. O golü atsa maç zaten bu noktaya gelmez idi belki de Emre sakatlanmazdı.

Yine ikinci yarı, rakip stoper yanından yürüyerek geçti adam basmaya tenezzül bile etmedi. Basit bir örnek gibi gelebilir ama bu adamın kafa yapısını gösteriyor.

Keza Onyekuru'nun önüne atacağına yine bir pozisyonu hiç etti.

Biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak ateşe attığı maçı çevirmesi bir şey ifade etmiyor benim için. Rakip on kişi kalmasa belki de ateşe attığı maç gidecekti.

Bundan önceki maçlarda da saç baş yoldurdu adam. Bu yüzden asıl ben bu öfkenin sebebi ne sorusunu anlamadım. Adam bayağı bayağı sıkıntılı bugün sadece direkten döndük.

bizim beğenmediğimiz adama neden 18 20 versinlerki. 18 20 ediyorsa biz niye beğenmiyoruz.
verdiğimizi kurtaralım yeter bence
Aslında bana kalsa 1 sezon daha oynaması gerek.Geçen bir açıklama yaptı fizik olarak iyi değilim diye.Kendinin kötü olduğunun farkında yeni sezonda fizik olarak güçlenirse farklı bir diagne izleyebiliriz.

Bir nane oynamadığı için.

Ilk yarı Ndiaye afedersin götünü yırttı arkama gel şurayı kapat diye.
En yakın kendisi olmasına rağmen başkalarına işaret etti ve rakip oradan elini kolunu sallaya sallaya çıkıp tehlikeli denebilecek bir pozisyon buldu.

Penaltı neyse ama kaçırdığı karşı karşıya pozisyon, gol vuruşu yapacağına çalıma gitti ve sağlam kalacağına yine kendini atmayı düşündü bir an. O golü atsa maç zaten bu noktaya gelmez idi belki de Emre sakatlanmazdı.

Yine ikinci yarı, rakip stoper yanından yürüyerek geçti adam basmaya tenezzül bile etmedi. Basit bir örnek gibi gelebilir ama bu adamın kafa yapısını gösteriyor.

Keza Onyekuru'nun önüne atacağına yine bir pozisyonu hiç etti.

Biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak ateşe attığı maçı çevirmesi bir şey ifade etmiyor benim için. Rakip on kişi kalmasa belki de ateşe attığı maç gidecekti.

Bundan önceki maçlarda da saç baş yoldurdu adam. Bu yüzden asıl ben bu öfkenin sebebi ne sorusunu anlamadım. Adam bayağı bayağı sıkıntılı bugün sadece direkten döndük.

Bende olumlu taraflarını alt alta yazıp övgü dolu sözlerle bahsederim, baktığın yönden bakmamaya çalış. Çünkü benim bahsetmeye çalıştığım daha geniş bir düzlem var. Bu adam lig rekorlarını kırmadı mı sonuç olarak? Şansa bala rekor mu kırılır? Profesyonel ligler kurulduğundan beri en golcü isim Diagne değil mi? Bu yapılana ve bunu yapana saygı duymalısın. Şansa olan bir başarı değil çünkü bu. İlgilendiğin sporda 3 bahsettiğim alanda gelmiş geçmiş rekortmen bu adam. Hiç mi olumlu yaptığı bir yönü yok da bunu başardı? Bu yerin dibine sokma kafası nasıl oluşuyor sizlerde merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt