Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok oynadigimiz pas futbolu icin kanser maalesef. Mücadele ediyor ama o nun icin yetmiyor

Bugün çok kötüydü, umarım kendine gelir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Var olsaydi en az bir penalti cikarmisti bu macta

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şuna verilen paralarla Afrikadaki aç çocukları doyursan onlardan gelen dualar bile daha çok yarardı takıma.

Şikecilere karşı bunun Altay ile karşı karşıya kaldigini ve Altay'a bire bir de çalım atmaya çalışırken daha adım atamadan Altay'ın topu aldığını görür gibiyim.

Çok hantal, bu etrafında dönerken aklima PES de düşük kaliteli oyuncular geliyor yafff

Bu adam gerçek bir bug. Her maç 2 gol atma potansiyeli var ama çok kötü futbolcu. Neyse ki şu an baya motive.

Ben begendim, fizik gücü cok iyi zirt pirt yikilmiyor. Pozisyon yaratti ,topu indirip saga sola dagitti, kanatlarimiz iyi olsaydi daha cok pozisyona girerdik.Gol pozisyonunda şanssizdi.Pres yapti.Daha ne yapsin?Adami köttüleyenleride anlamiyorum.Cogu zaman önde yalniz kaldi, orta saha belhanda girene kadar yaraticilik sifir.

Şuna verilen paralarla Afrikadaki aç çocukları doyursan onlardan gelen dualar bile daha çok yarardı takıma.

deve çiftliği alsak daha faydalı olurdu hayvanlar en azından et verirdi süt verirdi yük taşırdı

galatasaray bu ve benzer vasatı küçük taraftarlarına göstermemeli

biz zaten 13 milyon euroyu yaktık abi geri dönüşü yok artık onun en azından imajı kurtaralım

13 milyonu gerekirse yakarız ama böyle bir deveyi o formayla sahaya çıkarmayız diyelim

koyalım genç çocuklar oynasın

isterse 30 gol daha atsın stslde

Şikecilere karşı bunun Altay ile karşı karşıya kaldigini ve Altay'a bire bir de çalım atmaya çalışırken daha adım atamadan Altay'ın topu aldığını görür gibiyim.

Çok hantal, bu etrafında dönerken aklima PES de düşük kaliteli oyuncular geliyor yafff
Kral topu maltayın bacak arasından ağlara gönderir calimla malımla uğraşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt