Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke o kaleci bana girseydi de rövaşatası gol olsaydı

İki adet filan kaçırınca ve işler istediği gibi gitmeyince suratından da anlıyorsun zaten oyun içinde duygusal gidişler yaşıyor, zihinsel olarak güçlü ve dirençli değil. Faydalı olduğu maçlar olacaktır, dün onun için kötü bir gün oldu.

Artık taraftar olarak bu gibi şeylere minimum takılıp önümüze bakmamız lazım haterlık devirleri bitti, bu sene her adamdan verim alacağız sezon uzun.

Buna babele ve feghuliye güvenipta yola cikilmaz.Bugun kotuydu 35 yasinda ki falcao bundan cok kosup daha cok press yapiyor

İki adet filan kaçırınca ve işler istediği gibi gitmeyince suratından da anlıyorsun zaten oyun içinde duygusal gidişler yaşıyor, zihinsel olarak güçlü ve dirençli değil. Faydalı olduğu maçlar olacaktır, dün onun için kötü bir gün oldu.

Artık taraftar olarak bu gibi şeylere minimum takılıp önümüze bakmamız lazım haterlık devirleri bitti, bu sene her adamdan verim alacağız sezon uzun.

Atamıyor falan ama Falcaodan çok daha fazla pozisyona giriyor.Yarın öburgun atmaya başlarsa Falcaoyu keser.

Bu herif Falko dan daha rahat pozisyona giriyor nedense. Atamıyor da giriyor işte.

Birine karşı patlama yaşayacak yakında hattrick falan yapar.

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
0-0ken giremedi de bu da ibb onde basarken buldu firsat abi normal maclarda bunla baslamak felaket fb macinda falan ins falcao ile baslar
Bence de Falko oynamalı ama işte hiç güvenmiyorum her an sakatlanabilir. Bu yüzden ne kadar sevmesem de bu Diagne manyağını da hep hazır tutmalıyız bos bol oynatarak.

sent via GSC

Bence de Falko oynamalı ama işte hiç güvenmiyorum her an sakatlanabilir. Bu yüzden ne kadar sevmesem de bu Diagne manyağını da hep hazır tutmalıyız bos bol oynatarak.

sent via GSC
Diagne'nin neresini sevmiyorsun yav. Herif saykonun teki ama acayip sevimli bence. :D
Bir de Belhanda'ya bak. Evlat olsa eldivenle sevilmez.

Freud ile aran nasıl?

Kendisi sadece bir psikolog olmasi sebebiyle dengim degil, ama yinede makara birisi. Anlasiyoruz. Ayni yollardan geciyoruz bu gunlerde

5b71e24b0a2af898e29d87fef4dbac27.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt