- 20 Mayıs 2019
- 10.578
- 10.104
- 1.473
keşke o kaleci bana girseydi de rövaşatası gol olsaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Freud ile aran nasıl?Lukunku gibi bir herif. Hem siyahi, hem azman, hem kazma
İki adet filan kaçırınca ve işler istediği gibi gitmeyince suratından da anlıyorsun zaten oyun içinde duygusal gidişler yaşıyor, zihinsel olarak güçlü ve dirençli değil. Faydalı olduğu maçlar olacaktır, dün onun için kötü bir gün oldu.
Artık taraftar olarak bu gibi şeylere minimum takılıp önümüze bakmamız lazım haterlık devirleri bitti, bu sene her adamdan verim alacağız sezon uzun.
daha kek maclarda oynadigi icin giriyor olabilir abiBu herif Falko dan daha rahat pozisyona giriyor nedense. Atamıyor da giriyor işte.
Birine karşı patlama yaşayacak yakında hattrick falan yapar.
sent via GSC
hicbi turlu kesemez malesef ustat. su hallerine bakarsak falcao bin kat daha topcu bu hayduttan kral eglendiriyo guluyoz ediyoz da cekilecek dert degilAtamıyor falan ama Falcaodan çok daha fazla pozisyona giriyor.Yarın öburgun atmaya başlarsa Falcaoyu keser.
Bilemiyorum. Zor olan IBB maçında Falko pek pozisyona girememişti diye hatırlıyorum.daha kek maclarda oynadigi icin giriyor olabilir abi
0-0ken giremedi de bu da ibb onde basarken buldu firsat abi normal maclarda bunla baslamak felaket fb macinda falan ins falcao ile baslarBilemiyorum. Zor olan IBB maçında Falko pek pozisyona girememişti diye hatırlıyorum.
sent via GSC
diagnenın pesini bırak0-0ken giremedi de bu da ibb onde basarken buldu firsat abi normal maclarda bunla baslamak felaket fb macinda falan ins falcao ile baslar
00:32 pek sakatlanmamis gibi ne dersin . te Allahim sacmaliklara gel![]()
undefined Maç Özeti (Video) | beIN SPORTS
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!tr.beinsports.com
Bence de Falko oynamalı ama işte hiç güvenmiyorum her an sakatlanabilir. Bu yüzden ne kadar sevmesem de bu Diagne manyağını da hep hazır tutmalıyız bos bol oynatarak.0-0ken giremedi de bu da ibb onde basarken buldu firsat abi normal maclarda bunla baslamak felaket fb macinda falan ins falcao ile baslar
Diagne'nin neresini sevmiyorsun yav. Herif saykonun teki ama acayip sevimli bence.Bence de Falko oynamalı ama işte hiç güvenmiyorum her an sakatlanabilir. Bu yüzden ne kadar sevmesem de bu Diagne manyağını da hep hazır tutmalıyız bos bol oynatarak.
sent via GSC
Freud ile aran nasıl?
Yenge yapıyor mu böyle?Kendisi sadece bir psikolog olmasi sebebiyle dengim degil, ama yinede makara birisi. Anlasiyoruz. Ayni yollardan geciyoruz bu gunlerde
Ekli dosyayı görüntüle 96070
Isim bilerek yanlis yazmak yasak oldugunu biliyorsunağlama muşamba
Yenge yapıyor mu böyle?
Yenge dövüyorsa seni göz kırpYok yaaaa. Sadece kumanda kavgasi var. Ondada dunaksam yumrugu masaya vurdum ve maça baktık ilk yarı. Ilk yari kanser olduktan sonra beraber diziye yatay geçiş yaptık, o ayri![]()